Annonse
Svært mange nordmenn har pizza som favorittmat til filmtitting i hjemmet. Dette tok pizzakjeden Peppes konsekvensen av med sin «Peppes Film Deal». Konseptet ble etter hvert en salgssuksess, og konkurrentene fulgte etter.

EGEN IDÉ
– Vi var først med kombinasjonen pizza og DVD i 2001. Dette var en idé vi tok opp på egenhånd, da vi så at filmtitting gjerne er en situasjon hvor man spiser pizza og drikker cola. Film og pizza hører sammen, så enkelt er det, det er en sikker vinner. Med «Peppes Film Deal» ønsker vi å fremstå som innovative, sa Inge Rå hos Peppes Pizza til Release.no i 2005.

I forbindelse med lanseringen av deres nye meny 9. mai 2011 har de også sluttet med sin filmdeal. Personlig synes jeg dette er trist, da dette var en god løsning på en lat søndag.

Vi har ikke lyktes å komme i kontakt med noen hos Peppes for å få svar hvorfor de har valgt å gjøre dette. Skal man filosofere rundt det så kan det tenkes å ha sammenheng med både piratkopiering av film og at det stadig dukker opp nye og bra streamingtjenester.

Flere av PVR-boksene vi har tilgang på i Norge har dessuten også utleiefunksjoner, noe som til dels gjør turen til videosjappa overflødig.

Vi fortsetter å forsøke å få en uttalelse, og kommer tilbake med evt. svar.

FORTSATT MULIGHETER
Alt håp er dog ikke ute for den som er sugen på en pizza krydret med en film. Dolly Dimples "Dollywood" finnes fortsatt, men har nå blitt en streamingtjeneste til fordel for at man får en film sammen med Pizzaen... Så det kommer ann på hvordan man ser det. Kansje er man like langt også der?
Filmforumet.no ønsker en bred debatt om våre artikler og videoer, men har regler for dette:

Hold deg til emnet, skriv i vanlig og sivilisert form. Vis god folkeskikk - unngå banning, SKRIKING, hets og reklame. Banning er ikke tillatt. Du kan ikke skrive kommentarer om etnisk gruppe, kjønn, seksuell legning, politiske tilhørighet, yrke eller religion om det mangler relevans. Personangrep eller ærekrenkende innlegg er ikke tillatt. Filmforumet.no har ikke publiseringsplikt og kan i praksis slette enhver kommentar eller stenge for debatt.

Vi gjør oppmerksom på at kommentarsystemet lagrer IP-adressen som benyttes ved skriving av kommentarer.

Se retningslinjene i sin helhet her
Annonse