Annonse

Filminfo og video

Conan the Barbarian

På det glade nittitall var en hel verden fascinert av tynne og brystfagre kvinner i røde badedrakter, som gjorde alt for å redde druknede sjeler på stranda, et sted i Los Angeles. Innimellom storslåtte redningsaksjoner var det tid for litt romanser og krangling, som foregikk med det som den gang var betraktet som hotte mannfolk. I perioden mellom 1991 og 2001 var en av disse Jason Momoa som spilte rollen som Jason Ioane.

Etter Baywatch var det relativt stille fra han en stund, men så i 2003 tok han fatt på noen tv-filmer og serieprosjekt. Han var innom North Shore, for så å spille karakteren Ronon Dex i Stargate:Atlantis. Kanskje dette har ført til siste rollene hans som ikke kan betraktes som noe annet enn råtasser. I Game of Thrones spiller han hardingen og krigsherren Khal Drogo. En mann drevet av instinkter, lyster og en ekstrem styrke. Uten tvil en av de mer imponerende rollene i serien. 

Det siste prosjektet hans er Conan the Barbarian, hvor han spiller Conan, en figur som ble skapt på 30-tallet av Robert E.Howard. Conan the Cimmerian er ute etter hevn fordi hans far og landsby er blitt brent ned av fiender. Filmen er laget i 3D og er en remake av originalen med Arnold Schwarzenegger i hovedrollen.

Det er altså ikke bare David Hasselhoff, Carmen Elektra og Pamela Anderson som har gjort karriere etter Baywatch. Jason Momoa er kanskje den smarteste som har ventet til Baywatchstempelet var vasket bort før han tok det virkelig store steget inn på lerretet. En ting kan vi i hvert fall si og det er at han er virkelig nødt til å prestere for her skal gamle Conanfans tilfredstilles og Schwarzenegger har ikke akkurat små sko å fylle.

Nysgjerrig på hvordan det ser ut så langt? VI har lagt ut to klipp fra filmen her.

Filmforumet.no ønsker en bred debatt om våre artikler og videoer, men har regler for dette:

Hold deg til emnet, skriv i vanlig og sivilisert form. Vis god folkeskikk - unngå banning, SKRIKING, hets og reklame. Banning er ikke tillatt. Du kan ikke skrive kommentarer om etnisk gruppe, kjønn, seksuell legning, politiske tilhørighet, yrke eller religion om det mangler relevans. Personangrep eller ærekrenkende innlegg er ikke tillatt. Filmforumet.no har ikke publiseringsplikt og kan i praksis slette enhver kommentar eller stenge for debatt.

Vi gjør oppmerksom på at kommentarsystemet lagrer IP-adressen som benyttes ved skriving av kommentarer.

Se retningslinjene i sin helhet her
Annonse