Annonse

Filminfo og video

Crazy Heart

Få har gått glipp av filmen om drukkenbolten Bad Blake som stadig prøver å få en god karriere som countryartist. Dessverre er han for glad i kvinner og vin, samtidig som han har mistet troen på sang. Han har gitt opp på godt norsk. Men til slutt treffer han en musikkjournalist som ikke bare er interessert i musikken hans, men også hvem han er, hvem mannen bak Bad Blake er.

Mesteparten av musikken i filmen er skrevet av T-Bone Burnett som både har vunnet Grammy og vært nominert til Oscars. Han har blant annet jobbet med filmer som Walk the Line og O Brother where are thou. Nå jobber han med Jeff Bridges på hans andre plate, som skal slippes i August ifølge Jeff Bridges selv. Plata slippes på plateselskapet Blue Note Records. Bridges første plata het Be here soon og var en salig blanding av alt mulig. Noe som sikkert er noe av grunnen til at den gikk forbi de fleste i stillhet.

Bridges har tatt med seg mer enn gitaren fra Crazy Heart. Den mannen har et talent for det meste, også musikk, derfor blir det spennende å se hva det nye albumet byr på. Han har en flott stemme og et fantastisk utrykk, som kom godt til rette i Crazy Heart. La oss håpe han har tatt det med seg til Blue Note og den nye plata også.

Nysgjerrig på hva Jeff Bridges driver på med for tiden? Sjekk ut hjemmesiden hans. Den er et herlig lite sammensurium av opptredener, bilder og nyheter.Filmforumet.no ønsker en bred debatt om våre artikler og videoer, men har regler for dette:

Hold deg til emnet, skriv i vanlig og sivilisert form. Vis god folkeskikk - unngå banning, SKRIKING, hets og reklame. Banning er ikke tillatt. Du kan ikke skrive kommentarer om etnisk gruppe, kjønn, seksuell legning, politiske tilhørighet, yrke eller religion om det mangler relevans. Personangrep eller ærekrenkende innlegg er ikke tillatt. Filmforumet.no har ikke publiseringsplikt og kan i praksis slette enhver kommentar eller stenge for debatt.

Vi gjør oppmerksom på at kommentarsystemet lagrer IP-adressen som benyttes ved skriving av kommentarer.

Se retningslinjene i sin helhet her
Annonse