Annonse

Filminfo og video

Hangover 2

Hangover 2

Karakter

4 
Stu skal gifte seg, igjen. Denne gangen skal den store seremonien foregå i brudens hjemland Thailand. Hans kompiser Phil og Doug skal selvsagt være med og etter mye om og men overtaler de han til å ta med Alan også. Klok av skade etter forrige bachelorparty i Las Vegas har han bestemt seg for å bare ha bachelorlunsj på Ihop, noe Phil er dypt uenig i. Alan utvikler kjapt en sterk antipati ovenfor brudens bror, Stanfordstudenten Teddy som blir invitert inn i The wolfpack uten hans samtykke. Etter en lang reise og en flau middag med brudens familie blir Stu overtalt til å ta et par øl på stranda med gutta. Ølen er forseglet og alt skal være i orden, ingen av dem blir dopet ned denne gang. Trodde de. Morgenen etter befinner de seg i en fremmed leilighet, i en fremmed by sammen med Mr Chow. Så hva skjedde egentlig kvelden før?

Todd Phillips har regien over galskapen også denne gang og han gjør en god jobb i å få frem det beste i skuespillerne, eller noen ganger det verste. Zack Galifianakis har igjen gjort Alan til en av de vittigste karakterene på film dette tiåret. Han har en komisk timing som er helt rå, det må bare ses for å oppleves. Bradley Cooper spiller Phil som er Alans store helt, og man kan ikke annet enn å like hans prestasjon heller. Den som allikevel imponerer mest er Ed Helms som spiller Stu. Hans rolle krever mye fysiske utrykk, og en evne til å rett og slett se helsprø ut, noe han takler med stil. Foruten disse så er det også et par gledelige overraskelser i castingen. Paul Giamatti dukker opp som gangsteren Kingsley. En fullstendig tonedøv Mike Tyson gjør også en gjesteopptreden som er til å dø på seg av.

Skal dere ha bachelorparty denne helga så må dere begynne kvelden med denne galskapen her. Disse gutta klarer å fylle kvelden med de mest utrolige ting, de mest utrolige historier og det er jaggu godt at alt som skjer i Bangkok blir i Bangkok. Ellers hadde disse gutta ligget tynt ann. Kronologisk er denne filmen et mareritt, men på tross av stadige sprang i tid så er historien lett å følge. Det er også fascinerende å følge med på Alans barberte hode, han har alltid en flekk som er kortere enn alt det andre, og den beveger seg rundt alt etter som. Det viktigste av alt er at denne filmen leverer varene. Du ler deg gjennom hele filmen, spesielt på slutten. Dette er en gjeng som er helt ute av kontroll og selv om de skal være glad deres hangover er over, så sitter vi igjen med ønsket om at den aldri skal ta slutt.

Filmforumet.no ønsker en bred debatt om våre artikler og videoer, men har regler for dette:

Hold deg til emnet, skriv i vanlig og sivilisert form. Vis god folkeskikk - unngå banning, SKRIKING, hets og reklame. Banning er ikke tillatt. Du kan ikke skrive kommentarer om etnisk gruppe, kjønn, seksuell legning, politiske tilhørighet, yrke eller religion om det mangler relevans. Personangrep eller ærekrenkende innlegg er ikke tillatt. Filmforumet.no har ikke publiseringsplikt og kan i praksis slette enhver kommentar eller stenge for debatt.

Vi gjør oppmerksom på at kommentarsystemet lagrer IP-adressen som benyttes ved skriving av kommentarer.

Se retningslinjene i sin helhet her
Annonse