Annonse

Filminfo og video

Grease

Den 11. mai ble han funnet bevisstløs i sitt hjem etter det som hevdes å være komplikasjoner etter lungebetennelse, sepsis og overdose. Han ble så lagt i kunstig koma mens han ble behandlet for sepsis. På torsdag konkluderte legene desverre med at han var hjernedød og at maskinene som holdt han i live burde bli skrudd av. Familien tok torsdag den vanskelige avgjørelsen om å skru av maskinene som holdt han i live, noe som ble drenert av Conways ekskjæreste Vikki Lizzi som gikk rettens vei for å komme inn til han, så hun kunne nekte dem å skru av maskinene. Men tidlig idag ble det avgjort og maskinene skrudd av.

Jeff Conway ble for alvor kjent gjennom sin rolle som Kenickie i filmen Grease hvor han spilte mot John Travolta og Olivia Newton John. Han har siden den gang hatt roller i en del tv-serier som Taxi, Matlock, Murder she wrote og Babylon 5.


Hans karriere har nok fått noen slag på grunn av hans problemer med narkotika som begynte på midten av 80-tallet. Han har slåss hardt mot dette, og gjorde det veldig offentlig. Han var åpen og ærlig om sine problemer. I 2008 var han en av stjernene som gikk inn i VH1 sitt program Celebrity Rehab with Dr.Drew. Her var han en av de mest aktive i serien, han gjorde stadige fremskritt med hjelp av sin ærlighet og at han turte å stille seg sårbar. Han ble på mange måter et forbilde for flere av de unge som var til stede og slet med samme problematikken. Dessverre var han også den som hadde de hardeste tilbakeslagene.


Foruten stoffproblemer hadde Conway også problemer med stadige smerter i hofta. Han gjennomgikk nettopp en ny operasjon for å bedre hofta, og hans kommentarer til E-Online etter dette viser at han fremdeles hadde motet oppe og var klar til å slåss mot avhengigheten.


"I'm not gonna be really happy until I'm drug-free. You can't imagine how badly I want this. I spent a good part of my life on substances, alcohol, pot, cocaine, and I've just had it. I don't want to live in a fantasy world."


R.I.P Jeff Conway

Filmforumet.no ønsker en bred debatt om våre artikler og videoer, men har regler for dette:

Hold deg til emnet, skriv i vanlig og sivilisert form. Vis god folkeskikk - unngå banning, SKRIKING, hets og reklame. Banning er ikke tillatt. Du kan ikke skrive kommentarer om etnisk gruppe, kjønn, seksuell legning, politiske tilhørighet, yrke eller religion om det mangler relevans. Personangrep eller ærekrenkende innlegg er ikke tillatt. Filmforumet.no har ikke publiseringsplikt og kan i praksis slette enhver kommentar eller stenge for debatt.

Vi gjør oppmerksom på at kommentarsystemet lagrer IP-adressen som benyttes ved skriving av kommentarer.

Se retningslinjene i sin helhet her
Annonse