Annonse
En ny æra, og fred på jord som lovet, nei, det ble ikke slik. For stol aldri på fienden. Nå har de laget en portal som linker deres dimensjon til jorden, og jorden som vi kjenner den vil gå under, om da ikke jordiske helter stepper inn og redder den.

Ingen fan av den første filmen som de laget basert på det populære spillet med samme navn, men den ble reneste Oscarmateriale etter å ha sett dette! Her har de skiftet ut det meste av skuespillere, og jeg syntes Christopher Lamberts rolle som God Raiden var dårlig jeg, men James Remar gjør det enda verre.

Kampscenene i denne filmen blir nesten bare teite, og jeg tror ikke storyen helt henger på greip. Jeg syntes plottet i den første filmen var klassisk kjedelig, men her blir det bare enda verre, og at det var mulig, det hadde jeg ikke trodd. Det virker som man prøver og prøver og da de ser at det ikke funker så finner de på noe nytt, sånn type, vi lager filmen mens vi spiller vi. Manus er en dum ting. Og jo flere karakterer vi kaster inn, jo bedre blir det - i alle fall kan det virke som at det var slik regissør John R. Leonetti tenkte. Det er rett og slett vrient å beskrive det, det må oppleves. Og filmen funker ikke en gang til å le av, og da er det tragisk. Men hey, fyren står bak The Mask og Piranha 3D, så hva kan man i grunnen vente?

Skal jeg trekke frem noe positivt med denne filmen, så er det at lyden er bedre enn i den første. Og det er jo noe da. Men sånn seriøst: Hadde jeg visst hva jeg vet nå, så hadde jeg aldri kastet bort 100 minutter av livet mitt på det her. Det er faktisk 100 minutter jeg aldri får tilbake.
Filmforumet.no ønsker en bred debatt om våre artikler og videoer, men har regler for dette:

Hold deg til emnet, skriv i vanlig og sivilisert form. Vis god folkeskikk - unngå banning, SKRIKING, hets og reklame. Banning er ikke tillatt. Du kan ikke skrive kommentarer om etnisk gruppe, kjønn, seksuell legning, politiske tilhørighet, yrke eller religion om det mangler relevans. Personangrep eller ærekrenkende innlegg er ikke tillatt. Filmforumet.no har ikke publiseringsplikt og kan i praksis slette enhver kommentar eller stenge for debatt.

Vi gjør oppmerksom på at kommentarsystemet lagrer IP-adressen som benyttes ved skriving av kommentarer.

Se retningslinjene i sin helhet her
Annonse