Annonse

Filminfo og video

Burn Notice: Sesong 3

Burn Notice - sesong 3

Karakter

3 
Dette er tredje sesongen om den hemmelige agenten Michael Westin som har fått en såkalt ”burn notice” på seg fra det som kalles for Management. Selvfølgelig så fikk han denne når han var i Miami og er derfor stuck der frem til han ikke er brent lengre. Denne sesongen består av 16 episoder og for de som ekstra store fan av serien så finnes det en Dokumentar som tar deg med inn i stuntarbeidet i serien.

Så hva er en burn notice ? Det vil si at han er ute av spillet som hemmelig agent. Han må overleve på småjobber som han gjennomfører med sine kollegaer Sam og Fiona. De har alle en ting til felles, de ser overstadig solbrente ut hele gjengen. I denne sesongen er han under stadig overvåkning av Detektiv Paxson som har store planer. Den skyteglade Fiona er også heldig og har skurker etter seg denne gangen. Michael får også kontakt med en som lover å få han tilbake i etterretningstjenesten, hvis han bare sørger for å frigi en fange som er på et fly. Ja, og som de fleste spioner har hangups har også Michael det: yoghurt. Av alle ting.

Det er to ord som beskriver denne serien: Platt og rødt. Rødtonene er ekstremt fremtredende i hele serien, på grensen til å være plagsomme. Platt fordi serien er like fascinerende som å se på fluer som har seg, og skuespillet likeså.  Et pluss er at lyden er relativt grei. Sharon Gless som spiller Madeline Westen, moren til Michael er av den troverdige sorten og har også blitt nominert til Emmy for sin rolletolkning.

Alt i alt er dette helt grei skuring og herlig hjernedødt å se på. Det er ikke det mest spennende jeg har sett, men ikke det kjedeligste heller. Hvis du er en av de som elsker å se på tv til du sovner, kan dette være et alternativ. Du dras inn i en fargerik Miami tilværelse med pene og røde mennesker som ikke er det fnugg engasjerende. Det gjør dermed ikke noe om du sovner fra det.

Filmforumet.no ønsker en bred debatt om våre artikler og videoer, men har regler for dette:

Hold deg til emnet, skriv i vanlig og sivilisert form. Vis god folkeskikk - unngå banning, SKRIKING, hets og reklame. Banning er ikke tillatt. Du kan ikke skrive kommentarer om etnisk gruppe, kjønn, seksuell legning, politiske tilhørighet, yrke eller religion om det mangler relevans. Personangrep eller ærekrenkende innlegg er ikke tillatt. Filmforumet.no har ikke publiseringsplikt og kan i praksis slette enhver kommentar eller stenge for debatt.

Vi gjør oppmerksom på at kommentarsystemet lagrer IP-adressen som benyttes ved skriving av kommentarer.

Se retningslinjene i sin helhet her
Annonse