Annonse

Filminfo og video

Lvenes Konge 2

Ukjent ID

Karakter

4 
Vi befinner oss i Berlin og Dr.Martin Harris har akkurat våknet på sykehuset etter en bilulykke bare for å finne ut at han ikke har noen ID-papirer. Og hvem er vi idag uten noen former for ID hverken på papir eller elektronisk? Ingen.

Dette er en intrikat historie med en sunn dose tvister og du må stadig holde deg våken for å få med deg alt. Det er et intelligent manus med gode replikker som bygger opp hsitorien på glimrende vis. Selvfølgelig hjelper det at replikkene leveres på godt vis av dyktige skuespillere.


Liam Neeson spiller rollen som Dr.Martin Harris, og han gjør som vanlig en stødig og god jobb. I rollen som hans kone finner vi January JOnes som de fleste har sett i Mad Men og site X-men filmen.Rollen hennes er ikke så ulik den i Mad Men, hun er rett og slett perfekt i "kone" roller.Men denne kona har også sine hemligheter, og her kommer det frem spennende kvaliteter hos January Jones. Denne dama har mer å spille på en utseende.I rollen som Dr.Martins hjelper Gina finner vi tyske Diane Kruger som vi har sett i filmer som Troja og Inglorious Basterds.

Dette er en av de mer spennende filmene jeg har sett på en stund. Den er godt laget, spennende bilder og interessante karakterer.Filmen får deg til å tenke på hva som vil skje om du faktisk forsvinner både elektronisk og på papiret. Tempoet i filmen er kjapt og underholdende til siste øyeblikk. Absolutt en av de mest interessante thrillere i år.Filmforumet.no ønsker en bred debatt om våre artikler og videoer, men har regler for dette:

Hold deg til emnet, skriv i vanlig og sivilisert form. Vis god folkeskikk - unngå banning, SKRIKING, hets og reklame. Banning er ikke tillatt. Du kan ikke skrive kommentarer om etnisk gruppe, kjønn, seksuell legning, politiske tilhørighet, yrke eller religion om det mangler relevans. Personangrep eller ærekrenkende innlegg er ikke tillatt. Filmforumet.no har ikke publiseringsplikt og kan i praksis slette enhver kommentar eller stenge for debatt.

Vi gjør oppmerksom på at kommentarsystemet lagrer IP-adressen som benyttes ved skriving av kommentarer.

Se retningslinjene i sin helhet her
Annonse