Annonse

Filminfo og video

Limitless

Limitless

Karakter

5 
Ingenting er verre for en forfatter enn å ha fullstendig skrivesperre. Velkommen til Eddie Morra sitt liv. Han er ung og lovende, men sliter med et tilfelle av kronisk skrivesperre.  Så møter han en gammel venn som introduserer han for en liten pille som løser det meste. Den gjør nemlig så Eddie plutselig bruker 100% av sin hjernekapasitet. Plutselig husker han alt han noen sinne har lært og han absorberer informasjon i et tempo som er helt vanvittig. Man kan trygt si han lever opp til sitt fulle potensial.


Når han så ut som gateligger og hadde selskap av byens rotter i leiligheten, ble han dumpet av dama. Hvem gidder vel å være sammen med en slubbert som har gitt opp det meste i livet? Men Eddie er jo selvsagt forelsket, så han gjør hva han kan for å få henne tilbake. Deriblant bli ekstremt rik på Wall Street med en av de hardeste businessmenn i New York; Carl Van Loon som spilles av Robert De Niro.

Filmen er basert på en novelle av Alan Glynn og selve filmmanuset er skrevet av Leslie Dixon.Dette er en spennende film med en utrolig interessant og tankevekkende historie. Hva skjer om vi alle lever opp til vårt potensial med 100% hjernekapasitet? Er det en verden vi ville ha ønsket? Ikke minst er det et spørsmål om hvorvidt menneskekroppen og sinnet er klar for å bruke så mye av hjernekapasiteten. Bradley Cooper og Robert De Niro komplimenterer hverandre sjelden godt og gir filmen styrke gjennom sine prestasjoner. En kul film, med kult konsept og rått skuespill i den perfekte byen, New York. Lekkert,rett og slett lekkert på alle nivå.

Filmforumet.no ønsker en bred debatt om våre artikler og videoer, men har regler for dette:

Hold deg til emnet, skriv i vanlig og sivilisert form. Vis god folkeskikk - unngå banning, SKRIKING, hets og reklame. Banning er ikke tillatt. Du kan ikke skrive kommentarer om etnisk gruppe, kjønn, seksuell legning, politiske tilhørighet, yrke eller religion om det mangler relevans. Personangrep eller ærekrenkende innlegg er ikke tillatt. Filmforumet.no har ikke publiseringsplikt og kan i praksis slette enhver kommentar eller stenge for debatt.

Vi gjør oppmerksom på at kommentarsystemet lagrer IP-adressen som benyttes ved skriving av kommentarer.

Se retningslinjene i sin helhet her
Annonse