Annonse

Filminfo og video

The Green Hornet

Britt Reid (Seth Rogen) er en bortkjemt rikmannssønn hvis hverdag består i fest og fine damer. Dette til pappas store ergrelse. Han har gjennom årene forsøkt å lære sønnen litt om verdier, slik at han en dag vil klare ta over familiebedriftens avis. Britt må fortere enn han selv hadde regnet med steppe inn i pappas sko, da faren plutselig dør av et bistikk. I sørgprosessen over faren finne han ut sammen med farens mekaniker (og kaffelager) Kato (Jay Chou), at de to sammen skal redde byen fra kriminalitet. Kato er en superintelligent oppfinner som også har en anelse superkrefter. Men, hvordan blir man kjent som superhelter da? Vel, ikke noe problem det, når man driver sin egen avis og kan trykke opp på forsiden om The Green Hornet (Den grønne veps) og hjelperen hans. De kriminelles største skrekk, i alle fall i hodene på Britt og Kato.

Det er i grunnen begrenset hva man kan vente seg av en film med Seth Rogen i hovedrollen. Han gjentar seg selv som vimsete, klønete og uten klare mål i livet. Og det gjenspeiler seg også i filmen. For den byr ikke på de helt store overraskelser. Den er lett underholdende men ikke slik at man får støle magemuskler etter latterkrampene, men greit mikset humor og action. Rogen og Chou utgjør et godt team, selv om de ikke overbeviser helt. Man kan kanskje, uten å ha lest rulleteksten, skjønne at Rogen selv har vært med på å skrive denne filmen. Og det hjelper lite at de har hentet inn Cameron Diaz i rollen som sekretærvikar eller Christoph Waltz som den kriminelle Chudnofsky, men sistnevnte trekker helt klart filmen opp et par hakk. Bare synd hans rolle er like fremtredende som man gjerne ønsker av en bad guy i en slik film. James Franco (ukreditert) og Edward Furlong får vi og en liten titt av her., heldigvis ikke i så mange sekundener

Jeg må innrømme jeg hadde forventet meg mer av denne filmen, så jeg ble litt skuffet. Det var helt ok actionscener, noen var også litt fancy til tider, men det tok liksom ikke helt av. Det ble for mye dødtid hvor det ikke skjedde noe nevneverdig. Mye babbel og lite handling som gjorde at filmen virket lengre enn sine nesten 2 timer. Jeg sitter igjen med at det kunne vært laget så mye bedre dette her, ikke rent teknisk og effektsmessig. Det er ganske så greit i filmen, men, til at filmen heter The Green Hornet (Den grønne vepsen) så mangler den definitivt sting. Det som er kulest i filmen, det er bilen de to superheltene kjører rundt i. Ellers er den langdryg og meningsløs, ikke en gang på en stille 1 Pinsedag gjorde den susen.

Av ekstramateriale på skiva finner man bl.annet slettede scener, kommentarer fra regissør og ulike gags.
Filmforumet.no ønsker en bred debatt om våre artikler og videoer, men har regler for dette:

Hold deg til emnet, skriv i vanlig og sivilisert form. Vis god folkeskikk - unngå banning, SKRIKING, hets og reklame. Banning er ikke tillatt. Du kan ikke skrive kommentarer om etnisk gruppe, kjønn, seksuell legning, politiske tilhørighet, yrke eller religion om det mangler relevans. Personangrep eller ærekrenkende innlegg er ikke tillatt. Filmforumet.no har ikke publiseringsplikt og kan i praksis slette enhver kommentar eller stenge for debatt.

Vi gjør oppmerksom på at kommentarsystemet lagrer IP-adressen som benyttes ved skriving av kommentarer.

Se retningslinjene i sin helhet her
Annonse