Annonse

Filminfo og video

Yonkers Joe

Yankers Joe er en terningssvindler som planlegger å gjøre et stort kupp, i selveste Las Vegas. Men, det skal vise seg ikke være så enkelt som han hadde håpet. Hans hjerneskadde og noe temperamentsfulle 20-årlige sønn blir nemlig kastet ut fra skolen han har bodd på i flere år. Joe har aldri hatt noe nært forhold til sønnen, og bedre blir det ikke nå da han må ha med seg Joe jr hele tiden, men etter hvert ønsker han forandre på tingene og komme nærmere sønnen.

De svindlerfilmer jeg har sett har vært snertne og underholdende. De har glidd lett og hatt lite dødtid. Det har vært svindlertriks som får en til å trekke på smilebåndet og noen ganger på skuldrene fordi man ikke helt skjønte hva som hendte. Slik er det lite av, vel, når sant skal sies så er er det ikke noe sånn i det hele tatt. Svindlertriksene er trøttende og lite engasjerende. Så jeg ble litt skuffet over akkurat det, selv om jeg ikke hadde de helt store forventningene til filmen. Men må ærlig talt si jeg hadde ventet litt mer enn som så.

Man kan enkelte ganger lure på om filmen er ment som et far-sønn drama, men i så fall har den feilet enormt. For akkurat den biten er, om mulig, dårligere enn svindlerdelen.

Chazz Palminteri  som spiller Yonkers Joe, har aldri vært blant mine favoritter når det kommer til mafiaaktige typer (som han har spilt litt av gjennom årene), og jeg synes rett og slett han spiller tregt og uten entusiasme. Noe annet er det da med Tom Guiry som spiller Joe jr. Han er helt klart engasjert i rollen sin, dog, her blir det for mye av det gode. Den som gjør best rolle her er Christine Lathi.

Var jeg deg ville jeg styrt unna dette her.
Filmforumet.no ønsker en bred debatt om våre artikler og videoer, men har regler for dette:

Hold deg til emnet, skriv i vanlig og sivilisert form. Vis god folkeskikk - unngå banning, SKRIKING, hets og reklame. Banning er ikke tillatt. Du kan ikke skrive kommentarer om etnisk gruppe, kjønn, seksuell legning, politiske tilhørighet, yrke eller religion om det mangler relevans. Personangrep eller ærekrenkende innlegg er ikke tillatt. Filmforumet.no har ikke publiseringsplikt og kan i praksis slette enhver kommentar eller stenge for debatt.

Vi gjør oppmerksom på at kommentarsystemet lagrer IP-adressen som benyttes ved skriving av kommentarer.

Se retningslinjene i sin helhet her
Annonse