Annonse

Filminfo og video

Sharpshooter

Sharpshooter handler om en snikskytter som vil slutte i jobben sin, han skal gjøre ferdig sitt siste oppdrag. Men så blir han nødt til å gjøre et oppdrag til, og det viser seg å ikke være et helt ordinært oppdrag, så han går fra å være den som jager til å være den som blir jaget.

Sharpshooter er ikke en veldig god film. Det er ingenting spesielt ved den som skiller den ut fra andre grumsete actionfilmer. Det skal sies at den er lagd på en litt annen måte enn andre filmer av samme sjanger, man får ikke samme actionfølelsen som med andre actionfilmer, men det er likevel mange klisjeer. Dette gjør at det ikke virker som de helt visste hvaslags film de ville lage, at de ikke klarte å bestemme seg for om filmen skulle være annerledes eller mainstream, og heller tok en håndfull av begge. Resultatet er ikke bra. I tillegg er det en del gjentakelser i voiceoveren, noe som gjør hele filmen mye kjedeligere, spesielt med tanke på at det virker ganske unødvendig å ha voiceover i det hele tatt.

Innimellom får man et lite innblikk i hvordan det kan være å være snikskytter og disse delene av filmen er egentlig de beste. Den har egentlig et stort potensiale, men likevel hjelper det ingenting når det ikke blir utnytta og når man gjennom hele filmen får servert klønete slåssing, dårlige effekter og middelmådig skuespill og filming. For filmen klarer ikke få det spennende selv om det egentlig er det. Når man sitter og gjesper seg gjennom actionscenene i en film sier det egentlig sitt.

Filmen var verken spesielt bra eller spesielt dårlig, og det er egentlig ikke så mye å si om den annet enn at den var helt middelmådig. Det eneste jeg sitter igjen med, er at jeg er glad for at den ikke var lenger enn 1 time og 20 minutter, og selv da virka det som om den ingen ende ville ta.
Filmforumet.no ønsker en bred debatt om våre artikler og videoer, men har regler for dette:

Hold deg til emnet, skriv i vanlig og sivilisert form. Vis god folkeskikk - unngå banning, SKRIKING, hets og reklame. Banning er ikke tillatt. Du kan ikke skrive kommentarer om etnisk gruppe, kjønn, seksuell legning, politiske tilhørighet, yrke eller religion om det mangler relevans. Personangrep eller ærekrenkende innlegg er ikke tillatt. Filmforumet.no har ikke publiseringsplikt og kan i praksis slette enhver kommentar eller stenge for debatt.

Vi gjør oppmerksom på at kommentarsystemet lagrer IP-adressen som benyttes ved skriving av kommentarer.

Se retningslinjene i sin helhet her
Annonse