Annonse

Filminfo og video

Bad Teacher

Bad Teacher

Karakter

2 
Elizabeth er lærer, og ikke en veldig god en.Hennes store plan i livet er å gifte seg med en rik mann, slik at hun kan bli forsørget og tatt vare på. Akkurat når hun tror hun har skutt gullfuglen, dumper forloveden henne fordi hun brukte 16 000 dollar på en måned.Elizabeth mangler litt når det kommer til både kritisk og logisk tenkning, så hennes løsning blir å spare til nye pupper.Nye pupper vil nemlig gi henne akkurat det hun vil ha, tror hun.Så møter hun den nye lærervikaren Scott Delacorte.

Elizabeth er virkelig læreren fra helvete. Hun lar seg bestikke for å tjene penger til operasjonen, bryr seg lite om studentene og er smertefult ærlig. Midt i denne smertefulle ærligheten viser hun en liten evne til å bry seg om andre enn seg selv, noe hun ikke gjør ofte.Når det er sagt så er Cameron Diaz fryktelig plagsom i denne rollen. Det hjelper heller ikke at makeup artisten har gjort en ræva jobb og frøkna stadig har maskaraflekker over og under øya.Det blir for mye og for dårlig.Enkelte scener i filmen blir du bare flau av å se. og det er leit, for dette hadde potensial til å bli en god film. Spesielt noen scener der Diaz og ekskjæresten driver og dryhumper hverandre. Flaut, rett og slett flaut. Cameron Diaz som ellers pleier være et sjarmtroll, har sjarmen til en gråstein.Det blir enten eller med henne i denne rollen. Karakteren hennes er ikke nok utviklet til at vi får se de gode og dårlige sidene hennes ordentlig.

Justin Timberlake som spiller Scott Delacorte er så smått troverdig i rollen, men det ser ut til at det som er skrevet av karakteren er lite og at mye er opp til Timberlake som skuespiller. Han er relativt ny når det kommer til storfilmer, og klarte seg godt i The Social Network, men her faller han igjennom, desverre. Selv om det er noen få morsomme øyeblikk der han faktisk synger ræva dårlig og har skrevet den kjedeligste sangen noen gang skrevet.Lucy Punch spiller rollen som den perfekte læreren Amy Squirrel som mister det hun har av vett iløpet av filmen. Faktisk ikke så verst rolletolkning, om enn litt slitsom. Og det hjelper heller ikke her at makeup artisten har sørget for at hun er dekket med grønn concealer rundt øya i nesten hver eneste closeup.

Og hvor var Madcon?Mulig jeg var døv på begge ører etterhvert, men jeg hørte ikke sangen i det hele tatt iløpet av filmen. Håpa jo på at den skulle dukke opp siden det har blitt så hypet opp.Jaja, man må regne med litt svinn. Heldigvis var det ikke svinn i lommeboka mi denne gangen, men tiden jeg brukte på visningen var igrunn noe bortkastet. Dette er rett og slett bare flaut og upassende på så utrolig mange nivåer.


Filmforumet.no ønsker en bred debatt om våre artikler og videoer, men har regler for dette:

Hold deg til emnet, skriv i vanlig og sivilisert form. Vis god folkeskikk - unngå banning, SKRIKING, hets og reklame. Banning er ikke tillatt. Du kan ikke skrive kommentarer om etnisk gruppe, kjønn, seksuell legning, politiske tilhørighet, yrke eller religion om det mangler relevans. Personangrep eller ærekrenkende innlegg er ikke tillatt. Filmforumet.no har ikke publiseringsplikt og kan i praksis slette enhver kommentar eller stenge for debatt.

Vi gjør oppmerksom på at kommentarsystemet lagrer IP-adressen som benyttes ved skriving av kommentarer.

Se retningslinjene i sin helhet her
Annonse