Annonse
Som tittelen sier har man her man laget en parodi av diverse komedier, og som seg hør og bør en parodi, så tar de den helt ut. Her har de med de sentrale rollefigurene fra filmene nevnt i tittelen, i tillegg til et par til. Hovedpersonen er Andy, som ikke har fått seg noe på sånn ca, tja, aldri …  Han deler rom med en superkåt tenåring og ved hjelp av en nerdevenn og hans falske leg skal de skaffe seg mer enn bare øl.

Regissør Craig Moss har ikke spart på noe her. Her har vi med morrabrød og voksing av et meget hårete bryst. Gravid xdame som blander inn dr Phil, nei, jeg mener Dr Bill. Det er chickfight og valgets kvaler. Her er litt politivold også. Vi treffer også en gammel kjenning, eller kanskje man kan kalle han en legende? For, hvem andre er bedre egnet til å gi råd enn en som kan fortelle om kraften og store baller. Jepp, vi treffer en Yoda her og. Det er visst veldig viktig å få seg et ligg før man blir 41, om ikke får man enorme baller man må drasse med.

Filmen er dårlig, jeg kan ikke si annet enn det. Men hvem parodi er å regne som bra da? De er dårlige, latterlige dårlige, og jeg er så barnslig at jeg flirer av dem. Jeg har sett mer lattervekkende parodier, men lo allikevel godt av denne. Vel og merke var det en del dødtid her som bare ble masete og fjollete, men sånn må man regne med når man setter inn en parodi i spilleren. Man forventer ikke kvalitet. Dog har regissør Moss på en grei måte klart å flette inn de diverse filmene som man finner i tittelen på en grei måte, i tillegg til at han har slengt med et par andre kjente filmer som bare fortjener å parodieres, f.eks Twilight.

Skuespillerne er middelmådige og ingen er verd å nevne. Dette er ikke en film som jeg vil huske i lang tid fremover. I morgen er den glemt. Men, fra tid til annen vil den nok bli tatt frem og sett på igjen, enten som sovemedisin eller dagen derpå. Til det duger den nemlig bra vil jeg tro.
Filmforumet.no ønsker en bred debatt om våre artikler og videoer, men har regler for dette:

Hold deg til emnet, skriv i vanlig og sivilisert form. Vis god folkeskikk - unngå banning, SKRIKING, hets og reklame. Banning er ikke tillatt. Du kan ikke skrive kommentarer om etnisk gruppe, kjønn, seksuell legning, politiske tilhørighet, yrke eller religion om det mangler relevans. Personangrep eller ærekrenkende innlegg er ikke tillatt. Filmforumet.no har ikke publiseringsplikt og kan i praksis slette enhver kommentar eller stenge for debatt.

Vi gjør oppmerksom på at kommentarsystemet lagrer IP-adressen som benyttes ved skriving av kommentarer.

Se retningslinjene i sin helhet her
Annonse