Annonse

Filminfo og video

Rabbit Hole

Rabbit Hole handler om ekteparet Becca og Howie som har mista sønnen sin, og prøver å takle det på en ordentlig måte, eller overhodet. For de takler det som hendte på to helt forskjellige måter, den ene ønsker å fjerne alle minnene av ham, den andre å beholde minnene men fortsatt komme seg videre, og uten god kommunikasjon mellom dem er det vanskelig for dem å komme seg over det som hendte – for ikke bare takler de det på to vidt forskjellige måter, de takler det hver for seg og ikke sammen.

Rabbit Hole er uten tvil en veldig sterk historie. Den tar opp temaer som ekteskap, familie, kommunikasjon, tap og kjærlighet, på en veldig bra måte. Nicole Kidman og Aaron Eckhart spiller utrolig bra og overbevisende i hovedrollene, uten å smøre på noe, ved å bare være ekte, og portretterer godt et ekteskap som er på god vei til å gå opp i sømmene. De spiller utrolig godt sammen og mot hverandre og får fram det beste i hverandre. I birollene finner vi blant annet Sandra Oh og Miles Teller, som også gjør filmen til det den er. For Rabbit Hole er virkelig en helt utrolig flott film. Ikke bare har den en god historie, men den får fram den hjerteskjærende følelsen av hvordan det kan være å miste et barn, og alt som følger med. Vi får være en del av de opphissede kranglene og de såre øyeblikkene, man blir både frustrert over hovedpersonene og man synes synd på dem. Filmen viser hvordan man kan elske noen, men også hvordan kjærlighet ikke alltid er nok.

Rabbit Hole er filma på en spesiell måte, noe som understreker følelsene i filmen. Det er gjort på en veldig finurlig måte, som gjør at man ikke tenker over hvordan den er filma, men likevel får fram følelsene som ønska. Musikken er også veldig fin, og passer til stemningen i filmen.

Jeg hadde høye forventninger til Rabbit Hole, med tanke på de gode skuespillerne, og jeg blei ikke skuffa. Jeg trodde den kom til å være rørende og trist, og det var den. Men den var mye mer enn bare det også, den var fin og avslappende i tillegg, den var rolig og tok seg god tid uten å være kjedelig. Den viste dagligdagse stunder og enkle momenter som utgjør hverdagene til to vanlige mennesker, som går gjennom en tung og vanskelig stund. Men disse menneskene er også utrolige sterke, og det er det som gjør filmen så ekstremt flott. For når du tror du skjønner hva som kommer til å skje, overrasker karakterene deg og viser at noen ganger er de sterkere enn de først virker. For selv om ting ikke kommer til å bli bra igjen, kan de kanskje bli ålreite. En flott film, for å si det enkelt.
Filmforumet.no ønsker en bred debatt om våre artikler og videoer, men har regler for dette:

Hold deg til emnet, skriv i vanlig og sivilisert form. Vis god folkeskikk - unngå banning, SKRIKING, hets og reklame. Banning er ikke tillatt. Du kan ikke skrive kommentarer om etnisk gruppe, kjønn, seksuell legning, politiske tilhørighet, yrke eller religion om det mangler relevans. Personangrep eller ærekrenkende innlegg er ikke tillatt. Filmforumet.no har ikke publiseringsplikt og kan i praksis slette enhver kommentar eller stenge for debatt.

Vi gjør oppmerksom på at kommentarsystemet lagrer IP-adressen som benyttes ved skriving av kommentarer.

Se retningslinjene i sin helhet her
Annonse