Annonse

Filminfo og video

Tekken

Tekken handler om Jin Kazama som er vitne til at moren Jun blir drept av Tekken. Han bestemmer seg deretter for å bli med i kampturneringen Iron Fist for å ta hevn.

Jeg hadde utrolig lave forventninger til denne filmen. De fleste filmer basert på spill pleier ikke være spesielt gode, og jeg trodde ikke denne ville være et unntak. Men jeg elsker selv Tekken-spillene, og var nysgjerrig på hvordan de forskjellige karakterene ville bli portrettert. Jeg blei derfor overraska over hvor bra filmen viste seg å være. Den var langt ifra kjempebra, det skal sies. Men den var slett ikke dårlig, den holdt spenninga oppe gjennom hele filmen, og hadde så å si ingen dødpunkter. Den hadde også en god storyline, noe jeg ikke hadde trodd den kom til å ha. Den var en god actionfilm, litt annerledes enn andre nettopp fordi den var basert på et kampspill. Filmen hadde også et utrolig bra soundtrack, og jeg tok meg selv i flere ganger å ha gåsehud på grunn av musikken.

Det var også utrolig kult å se hvordan de hadde skapt de forskjellige karakterene, og se hvor mye de ligna fra spillene. For en som kjenner og har spilt Tekken var det null problem å se hvem de forskjellige personene var, noe som gjorde at det var utrolig gøy å se denne filmen. Det var også gøy å se de forskjellige kampstilene til de forskjellige karakterene, nettopp fordi de har så sterke karaktertrekk i spillene. Likevel kan jeg ikke skryte over skuespillerprestasjonene, hvertfall ikke Jon Foo som er hovedrolleinnehaveren, selv om det blei bedre etter hvert som filmen gikk – når det kun var slåssing, og det ikke krevdes ansiktsuttrykk annet enn sinne og han heller ikke hadde replikker.

Alt i alt er dette en helt ålreit film, som anbefales til de som virkelig elsker Tekken. Jeg tror ikke jeg ville likt filmen like mye om jeg ikke hadde spilt spillene siden jeg var sju år. Dersom du ikke kjenner spillene vil nok andre actionfilmer være mer passende, ettersom halve moroa med denne filmen er å gjenkjenne karakterene fra spillene. Men jeg likte den virkelig, og om du har spilt spillene og likte dem, er det ingenting som stopper deg fra å se Tekkenfilmen og like den.
Filmforumet.no ønsker en bred debatt om våre artikler og videoer, men har regler for dette:

Hold deg til emnet, skriv i vanlig og sivilisert form. Vis god folkeskikk - unngå banning, SKRIKING, hets og reklame. Banning er ikke tillatt. Du kan ikke skrive kommentarer om etnisk gruppe, kjønn, seksuell legning, politiske tilhørighet, yrke eller religion om det mangler relevans. Personangrep eller ærekrenkende innlegg er ikke tillatt. Filmforumet.no har ikke publiseringsplikt og kan i praksis slette enhver kommentar eller stenge for debatt.

Vi gjør oppmerksom på at kommentarsystemet lagrer IP-adressen som benyttes ved skriving av kommentarer.

Se retningslinjene i sin helhet her
Annonse