Annonse

Filminfo og video

The Evil Dead

Bruce Campbell har visst bekreftet via Twitter at prosjektet er godt i gang og at det er kjempekult. Men det er litt usikkert hvorvidt det er snakk om en remake eller en Evil Dead 4. IMDB har heller ikke fått på plass detaljene til dette prosjektet da det er kategorisert som «in Development». Heller ikke på Bruce Campbell sin hjemmeside står det noe. Men twittermeldingen hans hentyder absolutt at NOE er i gjære, enten det er remake av eller en ny Evil Dead.


GroovyBruce Bruce Campbell @ @TheMike31 Believe in the remake, dawg! The project is real. In the works. Cool as hell. Scary as hell.


Bruce Campbell har slettes ikke forduftet fra filmbransjen etter Evil Dead filmene. Det siste prosjektet vi har sett han i er tv-serien Burn Notice hvor han spiller Sam Axe, en av Michael Westins beste venner. 

Hvilken rolle Bruce Campbell har i denne mystiske produksjonen er helelr ikke bekreftet. Det ryktes at han skal produsere, regissere og det spekuleres i om han skal spille selv. Så er det bare å vente på den endelige bekreftelsen på hvorvidt Evil Dead fortsetter eller blir laga på nytt.

 

Filmforumet.no ønsker en bred debatt om våre artikler og videoer, men har regler for dette:

Hold deg til emnet, skriv i vanlig og sivilisert form. Vis god folkeskikk - unngå banning, SKRIKING, hets og reklame. Banning er ikke tillatt. Du kan ikke skrive kommentarer om etnisk gruppe, kjønn, seksuell legning, politiske tilhørighet, yrke eller religion om det mangler relevans. Personangrep eller ærekrenkende innlegg er ikke tillatt. Filmforumet.no har ikke publiseringsplikt og kan i praksis slette enhver kommentar eller stenge for debatt.

Vi gjør oppmerksom på at kommentarsystemet lagrer IP-adressen som benyttes ved skriving av kommentarer.

Se retningslinjene i sin helhet her
Annonse