Annonse
Undertegnede er svoren CSI fan og har fulgt med mer eller mindre trofast siden serien begynte og avgikk nesten ved døden da hovedkarakteren Grissom forsvant ut av serien. Når da bamse brakar Laurence Fishburn tok over, tok det litt tid, men man vendte seg jo til det.Så ble det klart at han forsvant ut, og det kom sivende et håp om at kanskje, bare kanskje Grissom ville komme tilbake.
 
 
Men den gang ei. Når CSI vender tilbake på Amerikanske skjermer i september så er det med Ted Danson i rollen som den nye medarbeideren på CSI Las Vegas sitt kveldsskift.karakteren hans har bakgrunn fra en Crime lab i Portland og blir ny sjef for kveldskiftet.Noe som visstnok blir en utfordring siden teamet fremdeles strever med ettervirkningene av å få has på seriemorderen i forrige sesong.
 
Ted Danson er en habil skuespiller og han har holdt på i mange år. Mest med komedie, men innimellom glimter han til med litt mer seriøse roller. De fleste vil kjenne han igjen fra hans rolle Sam Malone i Cheers, som sikret han totalt 3 emmyer. Nå er han å se i Bored to Death og her vil han også fortsette selv om han begynner på kveldskiftet i CSI.
 
 
Det er ofte utskiftninger i castingen på CSI, til min store frustrasjon. Warrick Brown karakteren forsvant ut da skuespilleren Gary Dourdan som spilte rollen havnet på rehab. Løsningen ble ganske permanent siden han faktisk blir drept, med andre ord ingen retur på han. KArakteren Sarah Sidle, spilt av Jorja Fox, forsvant også ut en periode men kom heldigvis tilbake igjen.
 
Så nei, utskiftninger i castingen her er ikke noe jeg setter pris på, men heller noe som jeg sakte men sikkert blir vant med. Hvorvidt jeg klarer det med Ted Danson er foreløpig usikkert. Spør igjen etter sesongpremieren den 21 september, så skal jeg gi deg et svar.
Filmforumet.no ønsker en bred debatt om våre artikler og videoer, men har regler for dette:

Hold deg til emnet, skriv i vanlig og sivilisert form. Vis god folkeskikk - unngå banning, SKRIKING, hets og reklame. Banning er ikke tillatt. Du kan ikke skrive kommentarer om etnisk gruppe, kjønn, seksuell legning, politiske tilhørighet, yrke eller religion om det mangler relevans. Personangrep eller ærekrenkende innlegg er ikke tillatt. Filmforumet.no har ikke publiseringsplikt og kan i praksis slette enhver kommentar eller stenge for debatt.

Vi gjør oppmerksom på at kommentarsystemet lagrer IP-adressen som benyttes ved skriving av kommentarer.

Se retningslinjene i sin helhet her
Annonse