Annonse
Den dagen Sammy blir klekket og kravler seg på vei til havet rekker han å både treffe, samt miste sin store kjærlighet Shelly. Dette skjer i Carlifornia hvor Sammys eventyr starter.
 
Vi treffer Sammy på dagen hvor han skal bli bestefar. Han skal møte kompisen Roy, som også skal bli bestefar. Sammy starter å fortelle om livet sitt, fra han var en pitteliten babysklipadde frem til han nå da skal bli bestefar. Sammen med bestisen Roy ønsker Sammy å oppleve verden, og finne den hemmelige passasjen og han vil ikke la seg stoppe av at han kun kan ferdes til land. Så da starter et uforglemmelig eventyr i en fantastisk undervannsverden. På sin vei ser Sammy hvordan noen mennesker ødelegger planeten mens andre forsøker redde den. Han sloss mor pirayaer og rovfugler og på sin lange fantastiske ferd får han mange nye venner.Dette er en koselig familiefilm i samme stil som Nemo, men uten den samme spenningen. Den er jevnt over rolig med greie animasjoner og flotte farger. Det er enkelte scener som er litt spennende, men ikke noe som jeg kan se skal kunne skremme de minste barn ai familien. Filmen har 7 års grense, men jeg vil nå si den godt passer for yngre barn også.

Verden under vann i denne filmen er fargerik og delikat. Det er også masse god musikk i filmen, samtlige fra de ulike tidsepokene som Sammy går gjennom. Han er tross alt 60 år den dagen han blir bestefar. Blandt sangene kan jeg nevne Carlifornia dreamin, You're not alone og Love today.

Odd Børretzen, Henriette Steenstrup, Alex Rosén, Jenny Skavlan, Dennis Storhøi m.fler har de norske stemmene.
Filmforumet.no ønsker en bred debatt om våre artikler og videoer, men har regler for dette:

Hold deg til emnet, skriv i vanlig og sivilisert form. Vis god folkeskikk - unngå banning, SKRIKING, hets og reklame. Banning er ikke tillatt. Du kan ikke skrive kommentarer om etnisk gruppe, kjønn, seksuell legning, politiske tilhørighet, yrke eller religion om det mangler relevans. Personangrep eller ærekrenkende innlegg er ikke tillatt. Filmforumet.no har ikke publiseringsplikt og kan i praksis slette enhver kommentar eller stenge for debatt.

Vi gjør oppmerksom på at kommentarsystemet lagrer IP-adressen som benyttes ved skriving av kommentarer.

Se retningslinjene i sin helhet her
Annonse