Annonse
The Walking Dead - sesong 1

Karakter

3 
Sheriff Rick Grimes våkner fra koma til en verden han ikke kjenner igjen. Han er helt alene på et sykehus og familien hans er forsvunnet. Utenfor sykehusets vegger lurer det som kalles som Walkers.Omtrent alle menneskene er døde, og de som står oppreist er i de fleste tilfellene ofre for en zombie-epidemi.



Tv-serien er basert på Robert Kirkman(og Tony Moore, Charlie Adlard) sin tegneserie om The Walking dead som har kommet ut 12 ganger i året siden 2003.Rick Grimes spilles av Andre Lincoln fra blant annet After life og Love actually.For de som en gang var svorne Prison Break fans, så finner vi Sarah Wayne Callies i rollen som Lori Grimes. Jon Bernthal spiller rollen som Shane Walsh. Alle disse tre gjør gode roller, selv om det er realtivt lite krevende roller.

Filmen er veldig fysisk men med lite innhold og en historie med lite dynamiske karakterer.Når det er sagt skal de ha kudos for de fleste spesialeffektene, som jo også er en stor del av seriens helhetsinntrykk. De er gode, detaljerte og temmelig groteske.Blodet spruter bedre enn replikkene faller for å si det på den måten.



Handlingsmessig er andre halvdelen av første sesong den beste. Da er det litt mer handling og spenning som driver serien fremover. Du blir faktisk nesten irritert når siste episode er ferdig fordi du akkurat rakk å bli interessert.

Dette er absolutt ikke min greie når det kommer til film, men det er faktisk vellaget.For de som elsker splatter og zombier så er nok dette her en gullgruve både når det kommer til ekstramaterialet og selve serien. Visuelt sett er den godt komponert og interessant, på tross av stadig blodsprut og opphugging av mennesker.Hvis det finnes noe sånt som jordnær zombieserie, så er vel dette det nærmeste du kommer.For min del blir ikke dette skummelt, det blir bare dumt, men det er min subjektive mening om stort sett alt av sånne filmer og serier.



Filmforumet.no ønsker en bred debatt om våre artikler og videoer, men har regler for dette:

Hold deg til emnet, skriv i vanlig og sivilisert form. Vis god folkeskikk - unngå banning, SKRIKING, hets og reklame. Banning er ikke tillatt. Du kan ikke skrive kommentarer om etnisk gruppe, kjønn, seksuell legning, politiske tilhørighet, yrke eller religion om det mangler relevans. Personangrep eller ærekrenkende innlegg er ikke tillatt. Filmforumet.no har ikke publiseringsplikt og kan i praksis slette enhver kommentar eller stenge for debatt.

Vi gjør oppmerksom på at kommentarsystemet lagrer IP-adressen som benyttes ved skriving av kommentarer.

Se retningslinjene i sin helhet her
Annonse