Annonse
Og i denne sesongen har vi kommet lenger enn noen ganger, her får vi faktisk vite om når Ted første gang møtte sin kone. Det hele begynte med at Ted begynner som arkitektprofessor ved et universitet. Han begynner forelesningen i en klasse hvor hans kone sitter, bare for etter hvert å finne ut at det var økonomiklassen. Senere i sesongen dater han Cindy, som etter hvert viser seg å være samboer med Teds kone, og vi får til og med se et bilde av ankelen til jenta som etter hvert faller for Ted.

Barney og Robin har også fortsatt sitt forhold med litt seksuelle omganger, men bestemmer seg etter hvert for at det er på tide å bryte opp. Robin forelsker seg i nyhetsankeren hun jobber med, og Barney går tilbake til alle damene han finner. Lily og Marshall er usikre på om de ønsker seg et barn eller ikke, og lar universet få svare på det. Hvis de finner den femte dobbeltgjengeren (tidligere har de sett fire personer som ligner veldig på en annen i gruppen), så skal de prøve å få barn.

HIMYM fortsetter å imponere meg. Det blir feil å si at jeg venter på at det skal gå nedover, men de fortsetter å imponere og de fortsetter å være like morsomme. Det er nesten så man glemmer at hele historien egentlig er til for å fortelle om når Ted møtte konen sin. En stor ros går til manusforfatterne som klarer å dra de fem karakterene inn i mer eller mindre troverdige, og veldig morsomme, hendelser som gjør at man bare gleder seg til neste episode begynner.

Og skuespillerne begynner virkelig å bli varme i trøyen og blir mer og mer vågale i portretteringen av sine egne roller. Man kan til tider nesten se at de begynner å dra strikken litt for langt, og nesten parodiere seg selv, men heldigvis tråkker de ikke over streken i det hele tatt. De klarer å holde seg på matten gjennom hele sesongen og resultatet blir en fantastisk underholdende tv-serie.

Det er heller ikke vanskelig å se at HIMYM begynner å bli populær i Hollywood også, og flere kjendiser kommer og har gjesteroller. I denne sesongen får vi blant annet møte Rachel Bilson, Jennifer Lopez, Amanda Peet, Malin Åkerman, Chris Kattan og Carrie Underwood i små roller.

Har du fremdeles ikke sett på How I Met Your Mother så må jeg nesten si jeg er litt skuffet, for er det en TV-serie du virkelig skal gi en sjanse, så er det nettopp denne. Så sett i gang..!!
Filmforumet.no ønsker en bred debatt om våre artikler og videoer, men har regler for dette:

Hold deg til emnet, skriv i vanlig og sivilisert form. Vis god folkeskikk - unngå banning, SKRIKING, hets og reklame. Banning er ikke tillatt. Du kan ikke skrive kommentarer om etnisk gruppe, kjønn, seksuell legning, politiske tilhørighet, yrke eller religion om det mangler relevans. Personangrep eller ærekrenkende innlegg er ikke tillatt. Filmforumet.no har ikke publiseringsplikt og kan i praksis slette enhver kommentar eller stenge for debatt.

Vi gjør oppmerksom på at kommentarsystemet lagrer IP-adressen som benyttes ved skriving av kommentarer.

Se retningslinjene i sin helhet her
Annonse