Annonse

Filminfo og video

Entourage: sesong 6

De første to-tre sesongene var alt meget positivt for Vince, han fikk de jobbene han ville ha og alt gikk greitt. Men så kom sjokket og tapet, spesielt etter den dårlige mottagelsen av Medellin. Deretter gikk det veldig dårlig et par sesonger med studioer som ikke ville benytte seg av ham, og et rykte som ble mer og mer dårlig. Vennene, og ikke minst agenten Ari, stod ved hans side og ventet på at ting skulle snu seg. Og i begynnelsen av sesong seks skjer det endelig.

Vince er tilbake på toppen etter filmen Gatsby, og er i gang med forberedelsene til sin neste film om Ferrari-sjefen Enzo Ferrari. Men det er en stund til innspillingen og for første gang er det ikke Vince som er hovedfiguren i serien. I stedet er det Eric som får mer oppmerksomhet i hans søken etter å tjene egne penger. Også Turtle får mer tid alene på skjermen denne sesongen, etter at han begynner på skolen og blir en delvis kjendis selv som kjæresten til Jamie-Lynn Siegler. Også Drama er i søkelyset da han kommer i krangel med produsenten bak tv-serien han er med i. Produsenten sverger på å gjøre livet til Drama til et levende helvete, og er tett ved å lykkes.

Jeg skal innrømme at jeg var mitt forhold til Entourage går litt opp og ned, men jeg er en trofast titter (noe som kanskje er mye på grunn av serie-nerden i meg). De første tre sesongene var fantastisk bra, men var litt skuffet over de to neste. Noe av dette kan kanskje ha med å gjøre at det var bare problemer for Vince, og man følte at det aldri kom til å være noe positivt mer. Det var nesten så jeg vurderte å gi meg, men jeg klarte å bite tennene sammen og fortsette å følge med.

Sesong seks vil jeg si er bedre enn de to foregående, med tanke på at denne er forholdsvis mye lettere og mer underholdende, og ting ser litt mer positivt ut for Vince. Moro er det også at Turtle som oftest bare har diltet etter de andre, endelig får et gjennombrudd og får lov til å utforske karakteren sin litt mer. Noe av det beste med denne serien er alle kjendisene som dukker og opp nesten lar seg harselere med.  Bob Saget er en av disse gjentakende gjestene, siden Eric er hans agent. Saget blir fremstilt som en kåt mann som er mer interessert i å ha sex med yngre jenter enn å få flere roller.

Og det er mange store navn som dukker opp i denne sesongen, bl.a. får vi treffe Jay Leno, 50 Cent, David Schwimmer, Aaron Sorkin, Zac Elfron (som gjør en fantastisk parodi på seg selv), Frank Darabont, Dean Cain, Matt Damon, Bono og LeBron James. Alle ser ut til å stole på produsentene i serien, for fremstillingen av dem i serien er som oftest veldig overdrevent, men det er jo noe av dette som gjør serien til hva den er.

Jeg klarer liksom helt ikke å stoppe heller, slik er det når man har blitt avhengig i en serie, og glad i rollefigurene som er med. Så jeg venter meget spent på neste runde av Entourage.
Filmforumet.no ønsker en bred debatt om våre artikler og videoer, men har regler for dette:

Hold deg til emnet, skriv i vanlig og sivilisert form. Vis god folkeskikk - unngå banning, SKRIKING, hets og reklame. Banning er ikke tillatt. Du kan ikke skrive kommentarer om etnisk gruppe, kjønn, seksuell legning, politiske tilhørighet, yrke eller religion om det mangler relevans. Personangrep eller ærekrenkende innlegg er ikke tillatt. Filmforumet.no har ikke publiseringsplikt og kan i praksis slette enhver kommentar eller stenge for debatt.

Vi gjør oppmerksom på at kommentarsystemet lagrer IP-adressen som benyttes ved skriving av kommentarer.

Se retningslinjene i sin helhet her
Annonse