Annonse
Det er mye mulig det er Morfeus som har drømt opp denne nye sammensmeltningen, men når en gresk gud syr drømmer ender det ofte opp i episke episoder der folk reiser monumenter til ære for historienes helter. Om det blir monumentale produksjoner, av hva norsk målestokk angår, må vi vente å se.

Etter sigende skal det startes med produksjon en gang i 2012. Sandberg og Rønning har tidligere regisert Max Manus og jobber nå med Kon-Tiki filmen. Espen Horn har produsert både lange Flate ballær, Død Snø og Tomme Tømmer. Zwart derimot, trenger ingen lengere presentasjon. Men når en slik kvartet møtes i smeltedigelen settes forventingene høyt.
Filmforumet.no ønsker en bred debatt om våre artikler og videoer, men har regler for dette:

Hold deg til emnet, skriv i vanlig og sivilisert form. Vis god folkeskikk - unngå banning, SKRIKING, hets og reklame. Banning er ikke tillatt. Du kan ikke skrive kommentarer om etnisk gruppe, kjønn, seksuell legning, politiske tilhørighet, yrke eller religion om det mangler relevans. Personangrep eller ærekrenkende innlegg er ikke tillatt. Filmforumet.no har ikke publiseringsplikt og kan i praksis slette enhver kommentar eller stenge for debatt.

Vi gjør oppmerksom på at kommentarsystemet lagrer IP-adressen som benyttes ved skriving av kommentarer.

Se retningslinjene i sin helhet her
Annonse