Annonse

Filminfo og video

Trust

Annie (Liana Liberato) er en glad tenåringsjente. Hun er aktiv innen sport og som de fleste andre på hennes alder er internett en viktig sosiall greie. Og da spesielt chatting. Hun har truffet Charlie (Chris Henry Coffe) på en chatteside. Han er like gammel som henne og har store drømmer om å komme med på skolens volleyballag. Etter hvert som deres samtaler blir mer og mer intime og de planlegger å treffe hverandre, forteller Charlie at han går på collage og er 20 år, noen dager senere innrmmer han at han er 25. Allikevel går Annie med på å møte han. Hennes sjokk er merkbart da hun treffer han og han er 20 år eldre enn hva hun er. Allikevel skyver hun tvillen til side og blir med han på hotellrommet hans hvor han forgriper seg på henne.

Jeg var noe i tvil om jeg skulle se denne filmen med tanke på dens alvorlige innhold og med tanke på at regissøren er David Schwimmer, som er mest kjent fra tv-serien Friends. Jeg har ikke likt han som skuespiller og har ikke vært imponert over et par av filmene han har stått for regien av. Men, her tok jeg en sjanse, og jeg angrer ikke. Det er en god film i den forstand at den selv om det enkelte ganger er faretruende nærme unngår å bli for klisjéaktig. Teamaet er så absolutt aktuellt oog filmen bure i grunnen vært en del av foreldremøter slik at foreldre blir litt mer obs på hva barna kan utsettes for på nettet. Og tenåringsjenter burde også se den, for de tenker gjerne: Det skjer ikke meg. Så lettlurt er jeg jo ikke!

Skuespillerene gjør en meget god jobb, og man føler virkelig hvordan familien sliter med hva som har skjedd med Annie. Clive Owen som spiller Annies far er overbevisende i sin tvil om datteren gjorde nok motstand eller ikke, kanskje hun faktisk likte det? Og hatet som etter hvert river i han, det er så man kan føle det. Katherine Keener som vi treffer som Annies mor spiller også bra, men filmens stjerne er 16 årige Liana Liberato som gjør en utmerket jobb i sin tolkning av Annie og hva hun går gjennom etter hvert som det mer og mer går opp for henne hva som har skjedd.
Filmforumet.no ønsker en bred debatt om våre artikler og videoer, men har regler for dette:

Hold deg til emnet, skriv i vanlig og sivilisert form. Vis god folkeskikk - unngå banning, SKRIKING, hets og reklame. Banning er ikke tillatt. Du kan ikke skrive kommentarer om etnisk gruppe, kjønn, seksuell legning, politiske tilhørighet, yrke eller religion om det mangler relevans. Personangrep eller ærekrenkende innlegg er ikke tillatt. Filmforumet.no har ikke publiseringsplikt og kan i praksis slette enhver kommentar eller stenge for debatt.

Vi gjør oppmerksom på at kommentarsystemet lagrer IP-adressen som benyttes ved skriving av kommentarer.

Se retningslinjene i sin helhet her
Annonse