Annonse

Filminfo og video

The hole

Dane og Lucas har sammen med deres mor flyttet til et nytt nabolag og inn i et nytt hus. En dag oppdager de to brødrene en luke i kjellergulvet. Luken er godt lukket og låst med flere hengelåser, men nysgjerrigheten tar overhånd og guttene åpner dem. Under luken finner de et tilsynlatende bunnløst hull. Sammen med den søte nabojenta Julie sender de ned et kamera for å se om de finner ut av hva hullet skjuler, men, det gir ingen resultater. Men kort tid etterpå opplever de en rekke ubehagelige ting.

Ikke akkkurat en superduper overaskende film dette her. Man skjønner tegningen så og si med én gang, den byr på få overraskelser og effektene er så der. Den er nok hakket kulere i 3D med tanke på et par scener, men den fungerer også kurant i 2D. Klisjéer og et mindre bra manus til tross, jeg fant den allikevel en smule ekkel, noe jeg sjelden gjør når det kommer til skrekkfilmer. Men filmen inneholder en grusomt ekkel klovn, og klovner, det er noe av det jeg finner skremmende. Og en skrekkfilm med klovner i, den gjør at jeg helst ikke går ut av senga på natta, i tillegg til at jeg låser døra og ønsker jeg hadde nattlampe. Så sånn sett for meg, så var filmen helt klart severdig.



Blant skuespillerene finner man ikke så mange store navn, mest kjent er nok Bruce Dern som spiller Creepy Carl, tett fulgt av Teri Polo som spiller brødrenes mor Susan. Chris Massoglia som Dane kjenner kanksje noen igjen som Tony Rose fra Wanted, mens Nathan Gamble som lucas og Haley Bennett begge spilte i Marley and me.
Filmforumet.no ønsker en bred debatt om våre artikler og videoer, men har regler for dette:

Hold deg til emnet, skriv i vanlig og sivilisert form. Vis god folkeskikk - unngå banning, SKRIKING, hets og reklame. Banning er ikke tillatt. Du kan ikke skrive kommentarer om etnisk gruppe, kjønn, seksuell legning, politiske tilhørighet, yrke eller religion om det mangler relevans. Personangrep eller ærekrenkende innlegg er ikke tillatt. Filmforumet.no har ikke publiseringsplikt og kan i praksis slette enhver kommentar eller stenge for debatt.

Vi gjør oppmerksom på at kommentarsystemet lagrer IP-adressen som benyttes ved skriving av kommentarer.

Se retningslinjene i sin helhet her
Annonse