Annonse

Filminfo og video

Serious moonlight

Da Louise (Meg Ryan) bestemmer seg for å overraske ektemannen Ian (Timothy Hutton) ved å komme til feriehuset dems en dag tidligere enn forventet, får både hun og han seg en stor overraskelse. For, de rosedekte gulvene er ikke tiltenkt Louise, men Ians yngre elskerinne Sara (Kristen Bell). Og da Ian forteller Louise at han skal flytte fra henne og dra til Paris med Sara, mister hun på en måte besinnelsen og tar sin mann som fange. Dette for å få han til å innse at han faktisk elsker henne og ikke Sara, til tross for at Ian står på sitt. Ting går ikke helt etter planen, for Todd (Justin Long) bryter seg inn og raner dem.

Denne filmen var en gledelig overraskelse på en søndag morgen. Jeg så for meg en ganske ordinær romantisk utroskapskomedie, men fikk noe litt bedre. Jeg humret godt flere steder under veis, og ved et par anledninger tror jeg naboen hørte latteren min. Det er en god tone gjennom hele filmen og selv om man aner utfallet, så blir den ikke kjedelig eller virker for forutsigbar. Helt klart en film som havner blandt favorittene mine i hylla.

Jeg har i grunnen aldri vært så stor fan av Meg Ryan. Men jeg har vel sett de fleste filmene hun har spilt i, da jeg er svak for romantiske komedier. Dette er for meg den beste jeg har sett henne i. Hun er herlig og sjarmerende og får god hjelp av Timothy Hutton (som jeg finner meget attraktiv og har gjort siden han spilte i Ordinary people). Samspillet dem mellom er overbevisende og tonen er god uten å virke innøvd. De får god hjelp av Kristen Bell og Justin Long, selv om deres roller ikke er så alt for store her.
Filmforumet.no ønsker en bred debatt om våre artikler og videoer, men har regler for dette:

Hold deg til emnet, skriv i vanlig og sivilisert form. Vis god folkeskikk - unngå banning, SKRIKING, hets og reklame. Banning er ikke tillatt. Du kan ikke skrive kommentarer om etnisk gruppe, kjønn, seksuell legning, politiske tilhørighet, yrke eller religion om det mangler relevans. Personangrep eller ærekrenkende innlegg er ikke tillatt. Filmforumet.no har ikke publiseringsplikt og kan i praksis slette enhver kommentar eller stenge for debatt.

Vi gjør oppmerksom på at kommentarsystemet lagrer IP-adressen som benyttes ved skriving av kommentarer.

Se retningslinjene i sin helhet her
Annonse