Annonse

Filminfo og video

The Roommate

Sara (Minka Kelly) skal begynne på college for første gang. Hun gleder seg og finner snart tonen med sin romvenninne Rebecca (Leighton Meester). På samme skole går også kjekkasen Stephen (Cam Gigandet). Sara finner fort tonen med Stephen. Saras venninner og hennes nye flørt, Stephen, begynner å gå Rebecca på nervene.

Den en gang så lojale og snille romvenninnen, har nå blitt forvandlet til en psykotisk og sjalu romvenninne. Rebecca tar i bruk meget uhyggelige metoder for å vinne kontrollen over Sara igjen. Spørsmålet er om hun er villig til å begå mord for å vinne den tilbake?
 
Når jeg skubber en filmplate som går underen sjangeren "Thriller"  inn i min DVD spiller forventer jeg å bli preget av en nervepirrende spenning gjennom store deler av filmen. Jeg hadde også store forventninger til denne, men etter ti minutter skjønte jeg at dette ikke var min type thriller-film.

Veldig mye av tiden går på dialoger uten den store spenningen, og når det først blir skummelt, så blir det egentlig ikke skummelt likevel. Skuespillerprestasjonene til de tre hovedpersonene er ikke så mye å klage på. De gjør en god jobb tross en forferdelig kjedelig film.

Om du er ute etter en thriller som setter en støkk i deg, så er dette ingen film for deg. Denne mangler mange spenningsmomenter som en thriller har, og må ha. Det blir for mye kjedelige dialoger gjennom hele filmen, og når spenningen endelig kommer så er det egentlig ikke så skummelt, men veldig forutsigbart.

Er du av de som er litt redd når det komme til thriller, og vil ha en myk start på din thriller-karriere, så er det ikke noe å vente med, da kan du leie/kjøpe den med en gang. Men jeg skal love deg at overgangen fra denne til en skikkelig thriller godbit vil være stor. Dette er en film jeg ikke vil anbefale til de som er glad i skikkelig gode thrillere, men heller til de som er litt hårsår på dette området.

Er du hjemme alene og alternativene er få, så se gjerne denne. Du vil ikke ha problemer med å snu ryggen til døra når du legger deg.
Filmforumet.no ønsker en bred debatt om våre artikler og videoer, men har regler for dette:

Hold deg til emnet, skriv i vanlig og sivilisert form. Vis god folkeskikk - unngå banning, SKRIKING, hets og reklame. Banning er ikke tillatt. Du kan ikke skrive kommentarer om etnisk gruppe, kjønn, seksuell legning, politiske tilhørighet, yrke eller religion om det mangler relevans. Personangrep eller ærekrenkende innlegg er ikke tillatt. Filmforumet.no har ikke publiseringsplikt og kan i praksis slette enhver kommentar eller stenge for debatt.

Vi gjør oppmerksom på at kommentarsystemet lagrer IP-adressen som benyttes ved skriving av kommentarer.

Se retningslinjene i sin helhet her
Annonse