Annonse

Filminfo og video

The Outlaw Josey Wales

Helt siden “Revenge of the creature (1955)” har Clint Eastwood gledet filmseere med sine storslåtte skuespillerprestasjoner og sin unike evne til å få frem det beste i en film, som regissør. I de fleste filmer han medvirker i, framstår han som en hardbarka tøffing som ikke lar seg stoppe med det første, og Josey Wales er intet untak. Josey Wales er rett og slett en god film for de som vet å sette pris på denne type filmer. Filmen er fylt med actionscener og Eastwoods fremstilling av Josey Wales griper meg gjennom hele filmen.
 
Filmen om Josey Wales er plassert under kategorien Western/Action, og med god grunn. Om du er ute etter en av de bedre filmene i denne kategorien, er denne filmen perfekt for deg. Handlingen er fylt med god gammeldags action; skuddvekslinger, og skuespillerprestasjonene kan man ikke utsette noe på. Eastwood leverer varene sammen med resten av gjengen. Actionfilmer fra 70/80-tallet er kjent for å få en del skudd på baugen på grunn av dårlige effekter noe som framprovoserer en del dårlige skuespillerprestasjoner, men denne filmen går lett under kategorien “Akseptabel+” på det området.

Jeg likte denne filmen, kjedet meg aldri, og er du fan av Western/Action filmer, finner du ikke bedre filmer enn denne.
Filmforumet.no ønsker en bred debatt om våre artikler og videoer, men har regler for dette:

Hold deg til emnet, skriv i vanlig og sivilisert form. Vis god folkeskikk - unngå banning, SKRIKING, hets og reklame. Banning er ikke tillatt. Du kan ikke skrive kommentarer om etnisk gruppe, kjønn, seksuell legning, politiske tilhørighet, yrke eller religion om det mangler relevans. Personangrep eller ærekrenkende innlegg er ikke tillatt. Filmforumet.no har ikke publiseringsplikt og kan i praksis slette enhver kommentar eller stenge for debatt.

Vi gjør oppmerksom på at kommentarsystemet lagrer IP-adressen som benyttes ved skriving av kommentarer.

Se retningslinjene i sin helhet her
Annonse