Annonse

Filminfo og video

Rio

Fuglen Blu bor sammen med eieren sin. Han er den siste hannen av sitt slag, og da hans eier får høre om at det i Rio befinner seg en hunnfugl av samme slag som Blu, drar de ned dit i håp om at Blu og Jewl skal finne tonen og øke bestanden. Vel fremme i Rio skjer det uforventede ting, Blu og Jewl blir kidnappet av en fuglesmugler og de må sammen forsøke å komme seg ut av knipen, men etter seg har de kakaduen Nigel, som er den ondeste av alle fugler.

Det er teamet bak Istid som denne gang serverer oss en underholdende familiefilm. Den har det som en god familiefilm skal ha for at den fungerer for store og små. Det er gode bilder, og artige sambarytmer, vi er jo i Rio tross alt. Selvsagt får vi også med oss litt av det berømte karnevalet, og vi får selvsagt sett den bersømte Jesus-statuen.Dette er ikke blandt de beste animerte filmer jeg har sett, det er vel derfor den aldri ble vurdert sett på kino av meg heller. Men den var helt grei. Dialogen flyter lett og det er flere artige scener som får meg til å flire godt. Og det er fine animasjoner. Mye flotte farger, og jeg vil tro denne var enda bedre på kino i 3D, så angrer litt på at vi aldri fikk den med oss der.Sønnen min fant den litt kjedelig i starten men tok seg veldig opp. Han digga de små apene som Nigel får til å lete etter blu og Jewl, i tillegg til at han liker at det er spennende og søtt. For, kjærlighetshistorier er alltid søte, selv for 8-års gamle gutter. Når også bestemor i huset synes filmen var fin og sånn passe søt, så kan jeg ikke annet enn å anbefale den. Så blir det en regntung helg, sett dere godt til rette i sofaen hele familien og kos dere.
Filmforumet.no ønsker en bred debatt om våre artikler og videoer, men har regler for dette:

Hold deg til emnet, skriv i vanlig og sivilisert form. Vis god folkeskikk - unngå banning, SKRIKING, hets og reklame. Banning er ikke tillatt. Du kan ikke skrive kommentarer om etnisk gruppe, kjønn, seksuell legning, politiske tilhørighet, yrke eller religion om det mangler relevans. Personangrep eller ærekrenkende innlegg er ikke tillatt. Filmforumet.no har ikke publiseringsplikt og kan i praksis slette enhver kommentar eller stenge for debatt.

Vi gjør oppmerksom på at kommentarsystemet lagrer IP-adressen som benyttes ved skriving av kommentarer.

Se retningslinjene i sin helhet her
Annonse