Annonse
Fantastic Fest avholdes i Austin, Texas årlig og er virkelig en festivalperle for de som digger science fiction, fantasy, skrekk og action. Festivalen har en åpen klasse og i år finner du den danske filmen Klovn og den norske filmen Hjelp vi er i filmbransjen i nettopp denne klassen. På programmet finner du dessuten USA premieren på Morten Tyldums Hodejegerne.

Dette var første festivalen som regissør Patrik syversen og Nini Bull Robsahm sendte filmen Hjelp vi er i filmbransjen til, og de er strålende fornøyde med at den ble tatt opp i festivalens program.

Dette er kjempegøy! At den første festivalen som fikk se filmen vår tok den med i programmet, kan tyde på at det er et publikum for filmen vår der ute sier Patrik Syversen.

Av internasjonale storfilmer som har hatt premiere på denne festivalen kan man nevne There will be blood og Zombieland. Denne festivalen har også tidligere forbarmet seg over norsk film. Ifjor begynte Trolljegerne sin internasjonale reise nettopp på Fantastic Fest. You said what? Er den engelske tittelen på Hjelp, Vi er i filmbransjen og festivalsjefen Tim League ved Fantastic Fest er svært fornøyd med å ha fått denne filmen inn i sitt program.

Vi føler definitivt vi fant den beste filmen til slutt. Å se Peter Stormare ri på en drage av pappmasje er ene og alene verdt billetten, men det som virkelig overbeviste oss var filmens omsorg for sine karakterer, deres nerdeaktige forhold til hverandre og deres genuine kjærlighet til film. Mer ekte blir det ikke sier festivalsjefen Tim League.

Hjelp vi er i filmbransjen» går fremdeles på kino, og vil være å finne i videohyllene 26. oktober.


Gutta som skal lage film, uten å egentlig har særlig peiling på hva dem driver med.


Filmforumet.no ønsker en bred debatt om våre artikler og videoer, men har regler for dette:

Hold deg til emnet, skriv i vanlig og sivilisert form. Vis god folkeskikk - unngå banning, SKRIKING, hets og reklame. Banning er ikke tillatt. Du kan ikke skrive kommentarer om etnisk gruppe, kjønn, seksuell legning, politiske tilhørighet, yrke eller religion om det mangler relevans. Personangrep eller ærekrenkende innlegg er ikke tillatt. Filmforumet.no har ikke publiseringsplikt og kan i praksis slette enhver kommentar eller stenge for debatt.

Vi gjør oppmerksom på at kommentarsystemet lagrer IP-adressen som benyttes ved skriving av kommentarer.

Se retningslinjene i sin helhet her
Annonse