Annonse

Filminfo og video

Last Night

Joanna (Keira Knightley) og Michael (Sam Worthington) er et ungt ektepar hvis forhold ikke er så alt for bra. Joanna beskylder Michael for å ha et godt øye til arbeidskollegaen Laura (Eva Mendes). Før hun får skværet opp drar Michael på forretningsreise sammen med Laura, og det blir en natt hvor han får testet sin lojalitet ovenfor Joanna. Joanna selv får testet sin ærlighet ovenfor Michael da hun treffer på en tidligere flamme, Alex (Guillame Canet).

Fysisk eller psykisk bedrag. Hva er verst? Har du noen gang tenkt over det? Etter å ha sett denne filmen er sjansen der for at du vil tenke litt, kanksje spesielt på hvor lett det vil være å gå over grensen for hva som er akseptabelt når man er i et forhold og hva som ikke er det. Dette er en rolig film, den har ingen store dramatiske scener med krangel eller heftig elskov. Men dens handling er allikevel effektfull og drar deg med inn i følelser og tanker hos karakterene.Jeg ble positivt overrasket over denne filmen, den var bedre enn jeg hadde forventet. Regissør Massy Tadjedin vet helt klart hva hun driver med når det kommer til både skriving og regissering av denne filmen. Godt valg av skuespillere også.

Keira Knightley er en dyktig skuespillerinne, i tillegg til at hun har et behagelig vesen og stor sjarme. Hennes mimikk er utmerket og man får godt innblikk i hva hennes karakter føler. Sam Worthington gjør og en dugandes jobb, han er kanskje mest kjent for sin rolle i Avatar. Eva Mendes spiller helt greit og selv for en ikke så alt for stor rolle gjør hun mye ut av seg her. Guillame Canet er behagelig å se på, og han gjør og en god karakter. Griffin Dunne, som vi treffer i en liten rolle er kanskje den som fremhever seg mest i denne filmen.

Kanskje ikke den rette filmen å se sammen med kæresten, og selv med to flotte damer, så er nok filmen mer for jentene enn gutta.
Filmforumet.no ønsker en bred debatt om våre artikler og videoer, men har regler for dette:

Hold deg til emnet, skriv i vanlig og sivilisert form. Vis god folkeskikk - unngå banning, SKRIKING, hets og reklame. Banning er ikke tillatt. Du kan ikke skrive kommentarer om etnisk gruppe, kjønn, seksuell legning, politiske tilhørighet, yrke eller religion om det mangler relevans. Personangrep eller ærekrenkende innlegg er ikke tillatt. Filmforumet.no har ikke publiseringsplikt og kan i praksis slette enhver kommentar eller stenge for debatt.

Vi gjør oppmerksom på at kommentarsystemet lagrer IP-adressen som benyttes ved skriving av kommentarer.

Se retningslinjene i sin helhet her
Annonse