Annonse

Filminfo og video

Just Go With It

Just go with it

Karakter

2 
Danny Maccabee er en plastisk kirurg som er relativt suksessfull på jobben. Han digger yngre damer som selvfølgelig er velutstyrt fra naturens side og og gjerne blonde. Så det er ikke noe stort sjokk når han begynner å date en yngre, veldig blond og barmfager lærerinne. Største sjokket her er vel at hun tilsynelatende har noe mellom ørene. For å sikre at dette forholdet skal fungere så lenge som mulig, tyr han til løgner som involverer assistenten hans og etterhvert hele hennes familie.

Dette her er et typisk prosjekt som settes igang fordi det er kjente navn på rollelista og regissøren har en viss kredibilitet innenfor sjangeren. Men desverre med et manus som er like troverdig som kjøtt på en vegetarianers handeliste. Skuespillet er greit nok og det beste man kan si om filmen er at samspillet mellom Sandler og Aniston faktisk er ganske ok. Ja, og så er musikken kul da. Det er vel kanskje på tide å begynne å tenke litt nytt Mr Sandler?

Bildet på blu-rayen er selvsagt veldig bra. Fargene er friske og fine og det gjør det hele litt kjekkere å se på. Lyden er også relativt god, noe som er synd for da kan man jo faktisk høre de noe labre replikkene. En gang var Adam Sandler et geni, men nå ser det ut til at det er brukt opp. Dette prosjektet her blir litt for dumt og skriker kommers pengemaskin lang vei. Men for de som ikke har kommet forbi den anale fasen, hvor promp, fis,bæsj og pupper fremdeles er det som gjelder, ja da er kanskje dette en gullgruve?

Ikke akkurat det meste minneverdige jeg har sett i år. Det er overfladisk på stort sett alle plan.

Filmforumet.no ønsker en bred debatt om våre artikler og videoer, men har regler for dette:

Hold deg til emnet, skriv i vanlig og sivilisert form. Vis god folkeskikk - unngå banning, SKRIKING, hets og reklame. Banning er ikke tillatt. Du kan ikke skrive kommentarer om etnisk gruppe, kjønn, seksuell legning, politiske tilhørighet, yrke eller religion om det mangler relevans. Personangrep eller ærekrenkende innlegg er ikke tillatt. Filmforumet.no har ikke publiseringsplikt og kan i praksis slette enhver kommentar eller stenge for debatt.

Vi gjør oppmerksom på at kommentarsystemet lagrer IP-adressen som benyttes ved skriving av kommentarer.

Se retningslinjene i sin helhet her
Annonse