Annonse
Lørdag 5. november er det igjen duket for hele Norges kinofest. Publikum kan fråtse i film fra morgen til kveld, enkelte steder hele natten også, og det til halv pris. Premierefilm, førpremiere, klassikere og høstens aktuelle filmer står på programmet sammen med et vell av morsomme aktiviteter på Den store kinodagen.

Det skorter ikke på kreativiteten når de norske kinoene inviterer sitt publikum til fest. Og alt fra små bygdekinoer til kinoene i de største byene er med. Det er duket for både premierer og gledelige gjensyn for norges filmelskere. Deriblant kan Oslo Kino skilte med visning av Ringenes Herre-triologien natt til lørdag 5. november. Det blir også førpremierer, Blåfjell-konkurranse og tegneverksteder, og både Knerten og Smurfene kommer. Det blir også anledning til å få plakater signert av Lillebror i Knerten-filmene samt Trond Espen Seim og Ane Dahl Torp fra Varg Veum. Sirkus blir det også – og selvfølgelig masse film.Nattmaraton blir det også i Bergen og Trondheim. Det blir Ringenes Herre-trilogi natt til lørdag 5. november i begge byene. I Trondheim vises også Harry Potter og Dødstalismanene del 1 og 2, Hodejegerne og Paranormal Activity 3 denne natten. Trondheim tilbyr også fem førpremierer, blant annet Blåfjell 2 – Jakten på det magiske horn i 3D. I tillegg viser de fem barnefilmer til kr 20 per film. I Bergen blir det utevisning av Blåfjell 2 – Jakten på det magiske horn i 3D på Fløien. Dette er første gang det vises film i 3D utendørs i Norden, og det vanker blånissegrøt, drikke og kanskje et møte med en av hovedrolleinnehaverne….

Mange kinoer inviterer til frokost, blant annet SF-kinoene i Sandvika, Skien, Tønsberg og Moss. Fredrikstad kino konkurrerer om publikummet med fotballstadion, men garanterer like mange seter og langt varmere lokaliteter.

Dette er en flott mulighet til å få med seg ukas premierer for en billigere penge. Filmer som har premiere denne helgen er In Time, Pina 3D, Varg Veum: I mørket er alle ulver grå, Sommerland, Ola Froskesnapper og Killer Elite.


Robert DeNiro og Jason Statham i Killer Elite.
Filmforumet.no ønsker en bred debatt om våre artikler og videoer, men har regler for dette:

Hold deg til emnet, skriv i vanlig og sivilisert form. Vis god folkeskikk - unngå banning, SKRIKING, hets og reklame. Banning er ikke tillatt. Du kan ikke skrive kommentarer om etnisk gruppe, kjønn, seksuell legning, politiske tilhørighet, yrke eller religion om det mangler relevans. Personangrep eller ærekrenkende innlegg er ikke tillatt. Filmforumet.no har ikke publiseringsplikt og kan i praksis slette enhver kommentar eller stenge for debatt.

Vi gjør oppmerksom på at kommentarsystemet lagrer IP-adressen som benyttes ved skriving av kommentarer.

Se retningslinjene i sin helhet her
Annonse