Annonse
Haruka Yamano returnerer fra USA i rullestol. Hun har vært med i en bilulykke og begge bena har store bruddskader. Broren Koichi tar vare på henne, og en morgen oppdager de at rullestolen til Haruka har blitt flyttet. Etter noen flere hendelser mistenker de at deres hus er hjemsøkt av noe ukjent og farlig. For å skaffe bevis installerer de et overvåkningskamera som skal registrere alt som skjer når de sover.

Jeg var ikke fan av de amerikanskje Paranormal Activity-filmene, som ble påstått å være så himla skumle, så jeg var spent på denne Japanske versjonen, ville den bli mer krypende skummel?Det er bra fallhøyden ikke var så alt for stor. Jeg hadde ikke spesielle forventninger, og bra er det. For dette var så langt fra skummelt som man kan komme. Ingen krypende spenning som bygger seg opp til et realt skvettmoment. Ikke noe som man kunne skimte litt hos de to amerikanske utgavene. Nei, her ble det bare platt og dørgande kjedelig. Det er bra jeg er i en flytteprosess, for etter denne filmen blir det å pakke ting i esker både spennende og morsomt. om jeg ikke husker riv ruskende galt, så ble denne filmen også kåret til årets skumleste film av LA Weekly pga de Blair Wich-aktige effektene. Jaja, dem om det!

Om skuespillerene er det i grunnen ikke så alt for mye å si. De gjør en grei jobb, men det hele er så platt og kjedelig at man føler de bare er en del av kulissene.
Filmforumet.no ønsker en bred debatt om våre artikler og videoer, men har regler for dette:

Hold deg til emnet, skriv i vanlig og sivilisert form. Vis god folkeskikk - unngå banning, SKRIKING, hets og reklame. Banning er ikke tillatt. Du kan ikke skrive kommentarer om etnisk gruppe, kjønn, seksuell legning, politiske tilhørighet, yrke eller religion om det mangler relevans. Personangrep eller ærekrenkende innlegg er ikke tillatt. Filmforumet.no har ikke publiseringsplikt og kan i praksis slette enhver kommentar eller stenge for debatt.

Vi gjør oppmerksom på at kommentarsystemet lagrer IP-adressen som benyttes ved skriving av kommentarer.

Se retningslinjene i sin helhet her
Annonse