Annonse

Filminfo og video

Bambi 2

Et hyggelig gjensyn med Bambi, Trampe, Blomst og Feline. Med fantastisk lyd og et supert bilde møter vi igjen en ung Bambi som gjenforenes med sin far, kjent som Skogens fyrste.Filmen er vakker og sjarmerende. Det er flotte bilder og vi blir med Bambi på et spennende eventyr hvor han lærer at skogen byr på mange farer. Den er ikke like søt som første film om Bambi, men den byr på mer spenning. Og Bambis venner har en større rolle i denne filmen enn i første film. Filmen byr på spenning, moro og litt tristelser. Men jeg merker at jeg savner en del av Bambis barnslige sjarme fra første film. Selv om her er mer action og en litt raskere handling, så går den ikke helt hjem hos meg. Men dette er helt klart en av de bedre oppfølgerene av en kjent og kjær Disney klassiker.Jeg så som vanlig filmen med 8-åringen min, det er alltid greit å ha et barns synspunkter på barne og familiefilmer. Han var ikke like engasjert i fimen som han var da den første gang kom ut på DVD i 2006, så filmen egner seg nok for de litt mindre barna.

Denne versjonen inneholder både Blu-ray og DVD. Av ekstramateriale finne man bl.annet Disneys tegneblokk, Trampes hopp og sprett spill, samt Uglas skogsspill. Bilde og lyd på denne utgivelsen er meget gode.


Filmforumet.no ønsker en bred debatt om våre artikler og videoer, men har regler for dette:

Hold deg til emnet, skriv i vanlig og sivilisert form. Vis god folkeskikk - unngå banning, SKRIKING, hets og reklame. Banning er ikke tillatt. Du kan ikke skrive kommentarer om etnisk gruppe, kjønn, seksuell legning, politiske tilhørighet, yrke eller religion om det mangler relevans. Personangrep eller ærekrenkende innlegg er ikke tillatt. Filmforumet.no har ikke publiseringsplikt og kan i praksis slette enhver kommentar eller stenge for debatt.

Vi gjør oppmerksom på at kommentarsystemet lagrer IP-adressen som benyttes ved skriving av kommentarer.

Se retningslinjene i sin helhet her
Annonse