Annonse

Filminfo og video

Bored to Death - sesong 2

I denne sesongen treffer vi igjen Jonathan, George og Ray. De har alle sitt å slite med. Jonathan holder kurs for kommende skribenter, og sliter med skrivesperre og at ingen vil gi ut bok nr to som han har skrevet. Ray blir forlatt av kjæresten Leah og gjør stor suksess som tegneserieforfatter. George får problemer når han går med på å selge Edition NY for å redde firmaet, i tillegg får han vite at han er syk ...Jeg var ingen fan av første sesong av denne serien, så derfor ble jeg veldig positivt overrasket da jeg startet på sesong 2. Det hele glir nemlig lettere enn da jeg først stiftet bekjentskap med Jonathan, George og Ray.

Her er mange artige og treffende replikker og det er fler fengende situasjoner. De oppdrag Jonathan får er bedre fremstilt og byr på noen pikante situasjoner, både for Jonathan selv, hans venner og kundene. Jeg tar meg selv i å flire høyt flere ganger gjennom disse 8 episodene, og et par ganger fikk lattermusklene trimmet seg grundig. . Det var litt vemodig da skjermen gikk i svart, og jeg ser frem til sesong 3. Man blir nemlig bedre kjent med karakterene her, og de gjør mer av seg selv, noe som absolutt er positivt.Jason Schwartzman, som spiller Jonathan, later til å ha vokst seg mer inn i rollen, og han er mye mer troverdis som den noe smarte, men dog klønete privatetterforskeren. Zach Galifianakis, som spiller Ray, er helt klart bedre denne gang, han gir mer av seg selv. Også Ted Danson gjør en mye bedre jobb denne gang enn første gang jeg stiftet bekjentskap med hans karakter George. Kevin Bacon gjør en liten gjesterolle, som seg selv. I tillegg møter vi Laila Robins som Georges ekskone, Heather Burns som Leah og John Hodgeman som Jonathans rival når det kommer til skriving.

Filmforumet.no ønsker en bred debatt om våre artikler og videoer, men har regler for dette:

Hold deg til emnet, skriv i vanlig og sivilisert form. Vis god folkeskikk - unngå banning, SKRIKING, hets og reklame. Banning er ikke tillatt. Du kan ikke skrive kommentarer om etnisk gruppe, kjønn, seksuell legning, politiske tilhørighet, yrke eller religion om det mangler relevans. Personangrep eller ærekrenkende innlegg er ikke tillatt. Filmforumet.no har ikke publiseringsplikt og kan i praksis slette enhver kommentar eller stenge for debatt.

Vi gjør oppmerksom på at kommentarsystemet lagrer IP-adressen som benyttes ved skriving av kommentarer.

Se retningslinjene i sin helhet her
Annonse