Annonse

Filminfo og video

Priest

I en alternativ verden har det herjet en krig i århundrer mellom mellom mennesker og vampyrer, men presteordnen vant. Den er nå oppløst, men freden varer ikke lenge. En ung jente forsvinner, og det kan virke som at det dreier seg om et nytt vampyrangrep. Sherrif Hicks (Cam Gigandet) kontakter jentas onkel (Paul Bettany), en av de gamle prestekrigerene. De legger sammen ut på en jakt som byr på flere overraskelser.Jeg er generelt glad i vampyrfilmer, så i grunnen så jeg frem til å se denne. Lite ante jeg at jeg skulle pine meg gjennom halvannen time med en postapokalyptisk western full av dårlige digitale effekter. Her har regissør Scott Charles Stewart fritt lånt fra en rekke andre filmer i ulike katgorier uten at det har fungert noe særlig. Her er det freidig rappet fra The good, the bad and the ugly, noe Van Helsing, 30 days of night og også Star Wars. Som alle hver for seg er filmer jeg har sansen for, men rørt inn i dette her ble det som å se en parodi uten et snev av humor. Det er en del action, men scenene er så sterkt overdrevet at de ikke innehar noe virkelighetsnært i det hele tatt. Det er vel lenge siden jeg har sett en film som er så elendig på alle måter.Selv ikke med Paul Bettany som Priest holdes filmen oppe. Bettany gjør en god jobb, kjekk er han også, så takk og pris for at han er med i alle fall. Cam Gigandet er grei nok han og, men overbeviser ikke helt som sherrif. Scott Charles Stewart har også klart få med seg Christopher Plummer og Stephen Moyer, det skal han ha pluss i boka for. Maggie O spiller prestinne, og i rollen som Lucy Pace treffer vi Lily Collins.

Som seg hør og bør er det ekstramateriale på denne Blu-rayen. Den byr på slettede og forlengede scener, kommentarer fra filmskaper og skuespillere, i tillegg er det litt om hvordan kjøretøy, våpen og Priests verden er laget. Ikke noe å rope hurra for, men greit nok etter å ha pint seg gjennom filmen.
Filmforumet.no ønsker en bred debatt om våre artikler og videoer, men har regler for dette:

Hold deg til emnet, skriv i vanlig og sivilisert form. Vis god folkeskikk - unngå banning, SKRIKING, hets og reklame. Banning er ikke tillatt. Du kan ikke skrive kommentarer om etnisk gruppe, kjønn, seksuell legning, politiske tilhørighet, yrke eller religion om det mangler relevans. Personangrep eller ærekrenkende innlegg er ikke tillatt. Filmforumet.no har ikke publiseringsplikt og kan i praksis slette enhver kommentar eller stenge for debatt.

Vi gjør oppmerksom på at kommentarsystemet lagrer IP-adressen som benyttes ved skriving av kommentarer.

Se retningslinjene i sin helhet her
Annonse