Annonse
Etter Brett Ratner sine verbal krumspring valgte han å trekke seg som produsent fra Oscars utdelingen i 2012. Eddie Murphy valgte dermed også å trekke seg som vert fra Oscar utdelingen og sa følgende:

Først og fremst vil jeg si at jeg støtter alle parters avgjørelser med henhold til producer av dette årets Oscar seremoni. Jeg så virkelig frem til å være en del av det showet som produksjonsteamet akkura hadde begynt å utvikle, men jeg er sikker på at det neste teamet og den nye verten vil gjøre en like god jobb.

Det tok ikke mange timene før en ny producer var funnet. Brian Grazer vil sammen med Don Mischer produsere Oscarsendingen den 26 februar i 2012. Dette er første gangen han produserer denne sendingen, men han har 25 år bak seg i filmbransjen som blant annet Producer. Han står bak filmer som Tower Heist, A Beautiful Mind og Engler og demoner. Men enda var posisjonen som vert ikke fylt.

På torsdag kunne derimot Billy Crystal meddele på Twitter at han var den nye verten for showet. Vel, ny og ny, han har vært vert for Oscarshowet ikke mindre enn 8 ganger. Ifølge twittermeldingen så gjør han kun Oscarshowet for å få jenta på apoteket til å slutte å spørre etter navnet hans når han skal hente medisinene sine.

Academy of Motion Picture Arts and Sciences president Tom Sherak sier at han er glad for at Billy Crystal er tilbake som vert. – Han er en komisk legende og et Oscar ikon, derfor føles det godt å ha han tilbake der han hører hjemme. Grazer kunne ikke vært mer enig.- Jeg som så mange andre, ivrer etter å se Billy som vert igjen. Det er veldig fornøyelig at han har sagt ja til å gjøre dette med Don og meg som producere.


Billy Crystal ankommer showet standsmessig i 1990.
Filmforumet.no ønsker en bred debatt om våre artikler og videoer, men har regler for dette:

Hold deg til emnet, skriv i vanlig og sivilisert form. Vis god folkeskikk - unngå banning, SKRIKING, hets og reklame. Banning er ikke tillatt. Du kan ikke skrive kommentarer om etnisk gruppe, kjønn, seksuell legning, politiske tilhørighet, yrke eller religion om det mangler relevans. Personangrep eller ærekrenkende innlegg er ikke tillatt. Filmforumet.no har ikke publiseringsplikt og kan i praksis slette enhver kommentar eller stenge for debatt.

Vi gjør oppmerksom på at kommentarsystemet lagrer IP-adressen som benyttes ved skriving av kommentarer.

Se retningslinjene i sin helhet her
Annonse