Annonse

Filminfo og video

Red Planet

Vi er midt i det 21 århundrede og jorda dør. Eneste mulighet for å overleve er å kolonisere planeten Mars. Et team astronauter blir sendt for å sjekke ut planeten, med på ferden er også AMEE, en robotassisten (av alle ting). Denne er snill og hjelpsom i ene øyeblikket, men "hun" slår seg vrang og fra å være en hejlper blir "hun" en drapsmaskin hvis mål er å utslette hele mannskapet. Som om ikke det var nok, så viser det seg at de ikke er de eneste på Mars ...De alt for store forventniger hadde jeg vel ikke da jeg satte meg for å se denne filmen, men at jeg skulle se en film med så mange logiske brister og som er så forutsigende som denne, det hadde jeg ikke trodd. For her vet man hva som vil skje fra første sekund til rulleteksten starter. For her starter det da med "hurra, vi skal til Mars", så klikker robotassistenten og noe går galt på skipet, men kaptein Bowman (Carrie-Anne Moss) vet hva hun må gjøre, og fikser det hele ved manuell styring.Da mannskapet har ramla ned på Mars oppdager de at planeten er bebodd, og disse som bor der, de er ikke akkurat så veldig gjestfrie. En kamp på liv og død, og spørsmålet om hvordan de skal komme seg fra planeten oppstår. Og man sitter og vet akkurat hva som vil skje i neste scene.

Dette var rett og slett dønn kjedelig. Effektene var ikke så alt for ille da, så glemmer man handlingen og heller fokuserer på effekter og filming, så går det nesten an.Det er Antony Hoffman som står for regien av denne filmen. Blandt skuespillerene treffer vi Carrie-Anne Moss som kapteinen. Hennes besetning består av Bobby Gallagher som spilles av Val Kilmer, en skuespiller jeg ikke helt klarer bestemme meg for om jeg liker elller ikke. Tom Sizemor spiller Dr.Burchenal og Benjamin Bratt gjør rollen som Løynant Santen. Ingen av dem er spesielt imponerende i sine roller. Den som gjør best jobb er nok Terence Stamp.
Filmforumet.no ønsker en bred debatt om våre artikler og videoer, men har regler for dette:

Hold deg til emnet, skriv i vanlig og sivilisert form. Vis god folkeskikk - unngå banning, SKRIKING, hets og reklame. Banning er ikke tillatt. Du kan ikke skrive kommentarer om etnisk gruppe, kjønn, seksuell legning, politiske tilhørighet, yrke eller religion om det mangler relevans. Personangrep eller ærekrenkende innlegg er ikke tillatt. Filmforumet.no har ikke publiseringsplikt og kan i praksis slette enhver kommentar eller stenge for debatt.

Vi gjør oppmerksom på at kommentarsystemet lagrer IP-adressen som benyttes ved skriving av kommentarer.

Se retningslinjene i sin helhet her
Annonse