Annonse
Top Gear-folkene er med i mange utfordringer i løpet av sesongene de har hatt. Og den fjerde disken tar for seg enda flere geniale stunt. Disken har med utfordringene ”Togløp”, ”Elektrisk Bil”, ”Isløp”, ”Politibiler”, ”Klassisk rally”, ”Fiesta”, ”Kommunistbiler”, ”Ken Block”, ”Audi vs. Skiløpere”, ”Portofino-løpet”, ”McLaren vs. Veyron”.

Igjen bugner det over av fantastiske sprell som gjør at lattermuskelen virkelig får seg en real omgang. Når for eksempel guttene skal bygge sine egne politibiler, og kommer med de mest fantastiske bilene jeg noen gang har sett. Richard Hammond har dekorert hele bilen med blålys, fordi han mener det er meget viktig at man må bli sett. James May har plassert to tuber som blåser ut maling for å ”blinde kjeltringen”, uten å tenke på at det bare er å skru på vindusviskerne.

Eller når de har klassisk rally og får hver sin makker for å kjøre rallyet. Richard Hammond får en person som er enda mindre enn ham selv, Jeremy Clarkson får en spanjol som ikke kan et ord engelsk og James May den blondeste av blondiner som er mer opptatt av eget utseende enn å lese kartet.

Denne disken er kanskje den aller beste av de tre som foreløpig har kommet (Top Gear Challenges 1&2 og Top Gear Challenges 3) og er over fem timer med fantastisk god underholdning. Det eneste jeg savner på disse diskene er kanskje litt mer ”behind-the-scenes”-dokumentarer. Vi vet jo alle at de fleste av utfordringene er scriptet, og kanskje ikke er så spektakulære som det gis inntrykk av, og det ville vært moro å se hvordan de kommer opp med noen av disse utfordringene.

Men det er nok ikke tvil om at hvis jeg en regnkald høstkveld kjeder meg inne, så skal jeg fyre i peisen, lage meg en kopp te og sette meg ned med denne disken og le varmen inn i kroppen igjen.
Filmforumet.no ønsker en bred debatt om våre artikler og videoer, men har regler for dette:

Hold deg til emnet, skriv i vanlig og sivilisert form. Vis god folkeskikk - unngå banning, SKRIKING, hets og reklame. Banning er ikke tillatt. Du kan ikke skrive kommentarer om etnisk gruppe, kjønn, seksuell legning, politiske tilhørighet, yrke eller religion om det mangler relevans. Personangrep eller ærekrenkende innlegg er ikke tillatt. Filmforumet.no har ikke publiseringsplikt og kan i praksis slette enhver kommentar eller stenge for debatt.

Vi gjør oppmerksom på at kommentarsystemet lagrer IP-adressen som benyttes ved skriving av kommentarer.

Se retningslinjene i sin helhet her
Annonse