Annonse
Da var det altså Starship Troopers sin tur i køen til å bli laget på nytt. Produsent Neal Moritz ser nå på mulighetene for å gjøre en nyinnspilling av Paul Verhoevens science-fictionfilm fra 1998. Filmen var løst basert på en roman av Robert A. Heinlein.

Visstnok skal manuforfatterne Edward Miller og Zack Stentz, som jobbet med Thor og X-Men First Class, være knyttet til prosjektet. Douen har også jobbet sammen om episoder til "Terminator: The Sarah Connor Chronicles" og "Fringe."

Casper Van Dien, Dina Meyer, Denise Richards, Jake Busey, Neil Patrick Harris, Patrick Muldoon og Michael Ironside spilte i originalen, hvor jorden er i krig med utenomjordiske gigantinsekter.

Film spilte inn 121.2 millioner dollar på verdensbasis.
Filmforumet.no ønsker en bred debatt om våre artikler og videoer, men har regler for dette:

Hold deg til emnet, skriv i vanlig og sivilisert form. Vis god folkeskikk - unngå banning, SKRIKING, hets og reklame. Banning er ikke tillatt. Du kan ikke skrive kommentarer om etnisk gruppe, kjønn, seksuell legning, politiske tilhørighet, yrke eller religion om det mangler relevans. Personangrep eller ærekrenkende innlegg er ikke tillatt. Filmforumet.no har ikke publiseringsplikt og kan i praksis slette enhver kommentar eller stenge for debatt.

Vi gjør oppmerksom på at kommentarsystemet lagrer IP-adressen som benyttes ved skriving av kommentarer.

Se retningslinjene i sin helhet her
Annonse