Annonse

Filminfo og video

Det regner kjttboller

Både Cameron og Pearn tilhører Sony Pictures Animation og jobbet også med den første filmen.Chris Miller og Phil Lord, som skrev og regisserte den første filmen, skal være ledende produsenter. Kirk Bodyfelt er produsent.

Filmen har ikke foreløpig fått grønt lys, men den første tjente inn 234 millioner dollar på verdensbasis, så sansynligheten for at filmen vil bli realisert bør være stor.

Den første filmen var basert på en barnebok skrevet av Judi Barrett og illustrert av Ron Barrett. De engelske stemmene i filmen var av Bill Hader, Anna Faris, James Caan, Bruce Campbell, Andy Samberg og Mr. T.

På norsk het filmen "Det regner kjøttboller" og stemmene var ved blant annet Aksel Hennie, Jannecke Øinæs, Nils Ole Oftebro, Jon Bjørnstad, Nicolay Lange-Nielsen og Stig Henrik Hoff.
Kilder: Sony Pictures Animation
Filmforumet.no ønsker en bred debatt om våre artikler og videoer, men har regler for dette:

Hold deg til emnet, skriv i vanlig og sivilisert form. Vis god folkeskikk - unngå banning, SKRIKING, hets og reklame. Banning er ikke tillatt. Du kan ikke skrive kommentarer om etnisk gruppe, kjønn, seksuell legning, politiske tilhørighet, yrke eller religion om det mangler relevans. Personangrep eller ærekrenkende innlegg er ikke tillatt. Filmforumet.no har ikke publiseringsplikt og kan i praksis slette enhver kommentar eller stenge for debatt.

Vi gjør oppmerksom på at kommentarsystemet lagrer IP-adressen som benyttes ved skriving av kommentarer.

Se retningslinjene i sin helhet her
Annonse