Annonse
Butler befinner seg for tiden i San Fransisco hvor han spiller Rick ”frosty” Henson i filmen Of Men and Mavericks. Filmen handler om surferen Jay Moriarty som døde i 2001 i noe som antas å være en dykkerulykke.

Maverick er betegnelsen på et kjent surfeområde i San Fransisco, hvor kun de beste av de beste surferne tørr å prøve seg.  På grunn av stenformasjoner på bunn av havet fører vinterstormer i Stillehavet til ekstremt høye bølger. Ifølge surferen Frank Quirarte har denne sesongen vært nogenlunde treig, derfor var filmcrewet veldig ivrige når bølgene til slutt kom og Butler var intet unntak.

Da han endelig var kommet seg ut på brettet ble han truffet og dratt under vannet av to store bølger før han ble slått i hodet av 4-5 bølger til. Han ble til slutt trukket ut av vannet med hjelp av en jetski og så bragt til Stanford Medical Centre hvor han ble til mandag og sykehuset har så langt ikke kommentert hans tilstand.

Butlers ulykke skjedde omtrent samme sted som surferen Sion Milosky ble drept for 8 måneder siden.


Kilder: www.dailyrecord.co.uk
Filmforumet.no ønsker en bred debatt om våre artikler og videoer, men har regler for dette:

Hold deg til emnet, skriv i vanlig og sivilisert form. Vis god folkeskikk - unngå banning, SKRIKING, hets og reklame. Banning er ikke tillatt. Du kan ikke skrive kommentarer om etnisk gruppe, kjønn, seksuell legning, politiske tilhørighet, yrke eller religion om det mangler relevans. Personangrep eller ærekrenkende innlegg er ikke tillatt. Filmforumet.no har ikke publiseringsplikt og kan i praksis slette enhver kommentar eller stenge for debatt.

Vi gjør oppmerksom på at kommentarsystemet lagrer IP-adressen som benyttes ved skriving av kommentarer.

Se retningslinjene i sin helhet her
Annonse