Annonse

Filminfo og video

Alvin og gjengen 3

Dave tar med seg cruise. Det som skal være en hyggelig familieferie. Desverre tar Alvin seg litt for mange friheter, og klarer stelle i stand med litt diverse trøbbel, noe som resulterer i at de seks ekornene havner på en øde øy.Denne filmen har ikke fått spesielt gode skussmål noe sted. En anmelder omtaler at det å ta barna med på denne filmen er synonymt med barnemishandling. Vel, for å si det på en pen måte: Filmen suger!

Men, ungene som satt i kinosalen, de syntes den var fin de. De likte sangene, humoren og alt som skjedde. Et par av dem mente dette helt klart var den beste av de tre filmene om syngende ekorn, mens flesteparten av de jeg snakket med mente at de to andre var bedre. Men, ingen av ungene syntes den var dålig. Så barnemishandling å ta barna med på denne? I don't think so!Skal man snakke om mishandling så går det vel heller på selvpining når vi foreldre blir med ungene på denne filmen. Selv slet jeg med å holde meg våken og jeg må innrømme jeg sovnet noen minutter og måtte få et hurtig resyme siden Simon var så totalt forandret fra hva han vanligvis var, og hvem denne Zoe (Jenny Slate) som hadde en haug baller som venner var. Men jeg ble kjapt oppdatert og fikk med meg resten. Desverre må jeg nesten si, for jeg hadde nok hatt bedre av å sove enn å småirritere meg over et dårlig manus, dårlig musikk og hvordan man klarte trekke inn Castaway med Tom Hanks, en film som i seg selv var dårlig. Vi får også denne gang et gjensyn med Ian (David Cross), som denne gangen viser en mer vennlig side av seg selv etter at han sammen med Dave (Jason Lee) også havner på den øde øya.Jeg tror vel at å brettet sammen innpakningspapiret fra i går hadde nok vært et bedre gjøremål på første Juledag, men, hva gjør man ikke for barna?
Filmforumet.no ønsker en bred debatt om våre artikler og videoer, men har regler for dette:

Hold deg til emnet, skriv i vanlig og sivilisert form. Vis god folkeskikk - unngå banning, SKRIKING, hets og reklame. Banning er ikke tillatt. Du kan ikke skrive kommentarer om etnisk gruppe, kjønn, seksuell legning, politiske tilhørighet, yrke eller religion om det mangler relevans. Personangrep eller ærekrenkende innlegg er ikke tillatt. Filmforumet.no har ikke publiseringsplikt og kan i praksis slette enhver kommentar eller stenge for debatt.

Vi gjør oppmerksom på at kommentarsystemet lagrer IP-adressen som benyttes ved skriving av kommentarer.

Se retningslinjene i sin helhet her
Annonse