Annonse

Filminfo og video

Helt Perfekt

Helt Perfekt - sesong 1

Karakter

5 
Thomas Gjertsen har laget en serie om seg selv og med seg selv og vennene sine i hovedrollen. Han har hatt suksess, har en fin bil, en flott kjæreste og godt med penger. Likevel er ikke livet bare enkelt, men Thomas gjør så godt han kan han. Han vil bare at ting skal være riktig, og hadde det ikke vært for noen små pinlige situasjoner hist og her, så hadde livet faktisk vært helt perfekt.

Jeg startet se serien da den gikk på TVNorge, men syntes det hele virket veldig flåsete og teit. Nærmest kleint. Men, igjen måtte jeg innse at jeg burde gi slike serier et par episoder før jeg bestemmer at det er dårlig. For, jeg ble sittende og se episode etter episode med et resultat av vondt i lattermusklene. Det er så barnslig, skikkelig bløtkake-humor med en god dose bæsj, tiss og promp. Det er episoder som får meg til å sitte sammenkrøket i sofaen og hyle ut så jeg tror naboene hørte meg.Thomas Gjertsen hevder at mange av hendelsene i serien er ting han har opplevd, men hva som er hva, det vites ikke. Men at diverse av dette har skjedd, jeg tviler ikke. Man kan sikkert kjenne seg igjen i en del, og jeg må si at Gjertsen har vist en ny side av seg selv i forhold til hva jeg har sett av han før. Det hele er veldig godt lagt frem, og selv om man vet hva som kommer til å skje, så ødelegger det ingen ting. Det gjør det hele bare hakket mer troverdig og enda mer morsomt.

Skuespillerene her spiller seg selv. De har ikke fått utdelt replikker, her improviserer man ut fra et lett manus med historielinjer. Serien er en sitcom etter dogmestilen. I tillegg til Gjertsen treffer vi bl.annet Jon Øigarden, Ine Jansen, Jan Fredrik Karlsen og Eivind Landsverk.

Det er sjelden jeg gir karakter på fimer, men denne fortjener en femmer, og det er en serie jeg vil se et par ganger til. Grunnen til at denne ikke når helt til topps er rett og slett fordi den ikke har tekst.
Grunnen
Filmforumet.no ønsker en bred debatt om våre artikler og videoer, men har regler for dette:

Hold deg til emnet, skriv i vanlig og sivilisert form. Vis god folkeskikk - unngå banning, SKRIKING, hets og reklame. Banning er ikke tillatt. Du kan ikke skrive kommentarer om etnisk gruppe, kjønn, seksuell legning, politiske tilhørighet, yrke eller religion om det mangler relevans. Personangrep eller ærekrenkende innlegg er ikke tillatt. Filmforumet.no har ikke publiseringsplikt og kan i praksis slette enhver kommentar eller stenge for debatt.

Vi gjør oppmerksom på at kommentarsystemet lagrer IP-adressen som benyttes ved skriving av kommentarer.

Se retningslinjene i sin helhet her
Annonse