Annonse
Først og fremst takk for tålmodigheten.

Undertegnede ble far for andre gang midt oppe i julestria. Så jeg måtte desverre utsette trekningen av julekalenderen.

Nå er det gjort, og den heldige vinnere i år ble:
Camilla Nilsen, ALTA

Vi gratulerer så mye, og håper gaven faller i smak!

Julegaven 2011 inneholder...

Lesestoff:
Film i Norge:
Oppfølgeren til Filmen i Norge som omhandlet norsk filmhistorie fra 1911 til 1995, er kommet. Denne boken tar for seg alle filmer fra 1995 til norsk films hundreårsjubileum i oktober 2011. Boken er gjennomillustrert og er et uvurderlig oppslagsverk for filmentusiaster. Dette er en flott gave for alle som er kulturhistorisk interessert. Forordet er skrevet av Liv Ullmann.

Filmer:
Super 8 (DVD):
Det er sommeren 1979, og en vennegjeng i en småby i Ohio er vitne til en katastrofal togulykke mens de spiller inn en Super 8 film. De mistenker at det ikke var noen ulykke, og kort tid etter rammes byen av en rekke mystiske forsvinningsnumre og uforklarlige hendelser. Den lokale sheriffen prøver å avdekke sannheten - og den viser seg å være mye mer skremmende enn hva noen av dem kunne ha forestilt seg.

Dag 2 (DVD);
Vi følger suksessen fra i fjor og tar deg med i Dags ville hverdag på nytt! Serien går fra det absurd komediale via eksistensielle livsanskuelser til det beint frem rørende. I Sesong 2 går serieskaperne Karlsen og Schau enda mørkere, dypere og morsommere.

Hodejegerne (Blu-Ray):
Ut over å være en mann på kun 1,68, er Roger er en mann som tilsynelatende har alt; han er Norges mest vellykkede hodejeger, er gift med den altfor vakre galleristen Diana, har en altfor dyr villa, og for å holde hodet over vannet økonomisk, må han stjele litt for mye kunst.

The Hangover Part II (Blu-Ray):
Etter det drøye utdrikningslaget i Las Vegas er Stu lite sulten på å ta nye sjanser. Han satser på et ryddig opplegg, planen er en neddempet lunch med kompisene i forkant av vielsen. Men hvem sa at ting går som planlagt? Det som skjedde i Vegas forblir i Vegas, mens det som skjer i Bangkok - det er bortenfor hinsides, langt unna det noen av gutta kunne forestille seg.
Filmforumet.no ønsker en bred debatt om våre artikler og videoer, men har regler for dette:

Hold deg til emnet, skriv i vanlig og sivilisert form. Vis god folkeskikk - unngå banning, SKRIKING, hets og reklame. Banning er ikke tillatt. Du kan ikke skrive kommentarer om etnisk gruppe, kjønn, seksuell legning, politiske tilhørighet, yrke eller religion om det mangler relevans. Personangrep eller ærekrenkende innlegg er ikke tillatt. Filmforumet.no har ikke publiseringsplikt og kan i praksis slette enhver kommentar eller stenge for debatt.

Vi gjør oppmerksom på at kommentarsystemet lagrer IP-adressen som benyttes ved skriving av kommentarer.

Se retningslinjene i sin helhet her
Annonse