Annonse

Filminfo og video

Texas Killing Fields

Texas Killing Fields

Karakter

2 
Mike Souder er detektiv i en liten by i Texas og sammen med sin partner Brian Heigh fra New York er han på jakt etter en sadistisk seriemorder. Seriemorderen dreper og skamfærer likene før han dumper dem i sumpområdet ”The killing Fields”. Dette området er egentlig utenfor deres territorie men Heigh klarer ikke gi slipp på denne saken om det smalt i helvete en gang. Så forsvinner Anne, en lokal jente, og seriemorderen begynner å gå etter detektivene.

Filmen er løst basert på sanne hendelser fra League City i Texas, hvor en morder plukket opp kvinner langst I-45 veien og dumpet likene på et gammelt oljerigg område. Regissør Ami Canaan Mann(datteren til Michael Mann) har lyktes i å gjøre filmen mørk, dyster og til dels skremmende. Men den er for treig, det skjer for lite over filmens nesten 2 timer. Karakterene er lite gjennomførte og dermed også lite troverdige. Skuespillerprestasjonene holder heller ikke mål, det hele minner om en halveisproduksjon der alle på settet er uvenner.

Det finnes en skuespiller i filmen som gjør en fantastisk jobb og det er Jessica Chastain som spiller detektiven Pam Stall. Jeffrey Dean Morgan er noe overbevisende som den halvnevrotiske og småbesatte Brian Heigh. Sam Worthington er grei nok, men heller ikke mer enn det. Selvfølgelig er det begrenset hva man kan gjøre som skuespiller med et manus som levner for mye til fantasien når det kommer til karakterene.

Dette var en film jeg gledet meg til å se men som var like fengende som to timer med oppvask. Man roter for mye i overflaten av historien og graver for lite ned i de virkelige hendelsene. Dybde generelt sett er fullstendig fraværende. Ami Canaan Mann har nok tatt seg litt vann over hodet her. Det er sånn at jeg nesten blir litt provosert, fordi dette er en historie som er utrolig spennende, og som har et vanvittig bra utgangspunkt når det blir overført til lerretet. Å ikke gjøre jobben ordentlig da, blir nesten som å håne de som faktisk var utsatt for denne drapsmannen.
Filmforumet.no ønsker en bred debatt om våre artikler og videoer, men har regler for dette:

Hold deg til emnet, skriv i vanlig og sivilisert form. Vis god folkeskikk - unngå banning, SKRIKING, hets og reklame. Banning er ikke tillatt. Du kan ikke skrive kommentarer om etnisk gruppe, kjønn, seksuell legning, politiske tilhørighet, yrke eller religion om det mangler relevans. Personangrep eller ærekrenkende innlegg er ikke tillatt. Filmforumet.no har ikke publiseringsplikt og kan i praksis slette enhver kommentar eller stenge for debatt.

Vi gjør oppmerksom på at kommentarsystemet lagrer IP-adressen som benyttes ved skriving av kommentarer.

Se retningslinjene i sin helhet her
Annonse