Annonse

Filminfo og video

Bad Teacher

Bad Teacher

Karakter

2 
Lærer og golddigger Elizabeth Halsey (Cameron Diaz) er virkelig en lærer utenom det vanlige. Hun både ruser seg, drikker og sover seg gjennom undervisningen, og viser film hele tiden i stedet for å lære elevene noe. Etter å ha blitt skilt fra sin rike ektefelle er også jakten etter en ny  mann i gang for fullt. Da den nye lærervikaren og rikingen Scott Delacorte (Justin Timberlake) dukker opp, ser hun sin sjanse.

”Bad teacher” var en film jeg hadde gledet meg til å se. Etter å ha sett traileren for en lang tid tilbake var det med stor positivitet jeg satte meg til rette. Men: filmen innfridde ikke. Premissene til denne filmen kunne jeg helt klart godtatt for en komedie, men dette er jo rett og slett ikke morsomt. Jeg humret kanskje en gang, men det var også det.

Cameron Diaz tolker rollen sin rimelig godt, men Justin Timberlake skuffer. Idet han inntar skolen med sitt noe krøllete hår og kule klesstil assosierer jeg han med karakteren Will Schuester fra ”Glee”. Men likheten stopper fort. Han spiller ikke så bra som superlæreren fra TV-serien, og får i det hele tatt karakteren sin til å virke som en livløs pappfigur.

Elizabeth Halsey har for mange mål og kommer opp i mange konflikter. Etter min smak blir det altfor mange småting som skjer, og dette er med på å gjøre filmen uoversiktelig, og det blir enda vanskeligere å leve seg inn i karakterene. En lite lærende og kunnskapsrik film som ikke fester seg til minnet.
Filmforumet.no ønsker en bred debatt om våre artikler og videoer, men har regler for dette:

Hold deg til emnet, skriv i vanlig og sivilisert form. Vis god folkeskikk - unngå banning, SKRIKING, hets og reklame. Banning er ikke tillatt. Du kan ikke skrive kommentarer om etnisk gruppe, kjønn, seksuell legning, politiske tilhørighet, yrke eller religion om det mangler relevans. Personangrep eller ærekrenkende innlegg er ikke tillatt. Filmforumet.no har ikke publiseringsplikt og kan i praksis slette enhver kommentar eller stenge for debatt.

Vi gjør oppmerksom på at kommentarsystemet lagrer IP-adressen som benyttes ved skriving av kommentarer.

Se retningslinjene i sin helhet her
Annonse