Annonse

Filminfo og video

Being There

Filmet på ulike lokations i hovedsaklig Norge, i tillegg til Niesko Japan og Sundsvall i Sv erige treffer vi noen av de beste utøverene innen skisporten. Vi får en storslagen opplevelse av freestyleskiing i tillegg til at vi får følge produktionen av filmen.

Nå er jeg ingen skiinteressert person, men må innrømme at dette var grei underholdning og jeg lar meg imponere over hvor tøffe disse utøverene er og hva de får til. Å stå på ski nedover rekverk, utfor bratte stup og med de utroligste krumpspring. Dette er helt klart en spesiell opplevelse.

Med godt bruk av gode HD-kameraer og sett på en stor god skjerm med relativt god lyd, ble dette mer enn jeg hadde forventet. Enkelte av naturbildene som presenteres her tar nesten pusten fra en.Dette er Norske Field Productions med Filip Christensen sin åttende skifilm. Tom Wallisch, Jesper Tjäder, PK Hunder, Aleksander Aurdal, Even Sigstad, Henrik Windstedt, Aksel Lund Svindal, Eirik Finseth, Anders Backe, Ole Mustad, Fridtjof Fredricsson, Åsmund Thorsen, Asbjørn Eggeboe Næss, Russ Henshaw, Kevin Rolland, Thomas Dølplads og Jon Olsson er utøverene som vi treffer i denne 50 minutters filmen. I tillegg får vi 50 minutter med ekstramateriell som er nesten vel så bra som selve filmen.
Filmforumet.no ønsker en bred debatt om våre artikler og videoer, men har regler for dette:

Hold deg til emnet, skriv i vanlig og sivilisert form. Vis god folkeskikk - unngå banning, SKRIKING, hets og reklame. Banning er ikke tillatt. Du kan ikke skrive kommentarer om etnisk gruppe, kjønn, seksuell legning, politiske tilhørighet, yrke eller religion om det mangler relevans. Personangrep eller ærekrenkende innlegg er ikke tillatt. Filmforumet.no har ikke publiseringsplikt og kan i praksis slette enhver kommentar eller stenge for debatt.

Vi gjør oppmerksom på at kommentarsystemet lagrer IP-adressen som benyttes ved skriving av kommentarer.

Se retningslinjene i sin helhet her
Annonse