Annonse

Filminfo og video

Mask maker

Mask Maker

Karakter

1 
I dette makkverket av en film møter vi Jennifer og Evan som har bestemt seg for å flytte sammen,og bort fra storbyen.  Evan har funnet en gård som de sammen med venner skal fikse opp og bo i når den er ferdig. De blir ganske fort advart om at huset har en mørk hemmelighet, men unge og optimistiske som de er så driter de blankt i dette, som alle unge og håpefulle i skrekkfilmer gjør.

Planen var  ha en skrekkelig aften, med litt skrekkfilmer så høyt på at sjela skulle vrenge seg. Desverre ble det magen som vrengte seg istedenfor. Dette her er seriøst noe av det kjedeligste jeg har sett på lenge. Plotet er oppbrukt, teknikkene er oppbrukt, scenografien er oppbrukt og b-skuespillerne er oppbrukt. Hvis man først skal lage en film, hvorfor ikke gjøre noe nyskapende og spennende ut av det istedenfor å lage sånn som folk har sett 110 ganger før? Det verste er jo faktisk at skurken er til forveksling lik Michael Myers fra Halloween filmene, som faktisk er skumle!

En ting som er verdt å merke seg er at Michael Berryman, som er velkjent for sin rolle som Pluto i The Hills have eyes på 70-tallet også har en rolle i Mask Maker. Han er faktisk den som gjør best innsats i denne filmen, og det er vel sånn det bør være med tanke på at han nesten er for veteran å regne i motsetning til de andre. Treat Williams har også klart å rote seg inn i dette prosjektet, noe som er temmelig overaskende.

Historien er full av hull, og filmen preges av elendig skuespill. Det hele er forutsigbart så det holder og du kunne like gjerne tatt deg en kopp te og sett på maling tørke isteden, faktisk mer spennende det. Huff nei.. Dette var bortkasta tid du.
Filmforumet.no ønsker en bred debatt om våre artikler og videoer, men har regler for dette:

Hold deg til emnet, skriv i vanlig og sivilisert form. Vis god folkeskikk - unngå banning, SKRIKING, hets og reklame. Banning er ikke tillatt. Du kan ikke skrive kommentarer om etnisk gruppe, kjønn, seksuell legning, politiske tilhørighet, yrke eller religion om det mangler relevans. Personangrep eller ærekrenkende innlegg er ikke tillatt. Filmforumet.no har ikke publiseringsplikt og kan i praksis slette enhver kommentar eller stenge for debatt.

Vi gjør oppmerksom på at kommentarsystemet lagrer IP-adressen som benyttes ved skriving av kommentarer.

Se retningslinjene i sin helhet her
Annonse